Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacynka188

chcialam go zostawic dla innego ale cale szczescie tego nie zrobilam

Polecane posty

Gość pacynka188

tak sie klocilismy, padaly ostre slowa. juz chcialam odchodzic, zaczac z kims innym, zeby to wszystko przerwac, ale cale szczescie opamietalam sie, nawet nie pozwolilam sie tamtemu pocalowac, to doswiadczenie jeszcze bardziej umocnilo mnie w milosci, lepiej walczyc o cos co kochasz niz tracic glowe

Gość zxzxxcxccvcvvbvb
a ja swojego byłego chłopaka zostawiłam dla obecnego narzeczonego i to była bardzo dobra decyzja;)

Co się odwlecze to nie uciecze więc na uwadze miej że burza zawsze powrócić może.

Gość pacynka188
no nie powiem mam lekkie wyrzuty sumienia, choc w gruncie rzeczy nic powaznego sie nie stalo, juz sie szykowalam, ze zrobie to na bank, ale w ostatniej chwili sie wycofalam, nie radze nikomu klocic sie wiecznie o glupoty, bo o maly wlos a mozna zrobic prawdziwa...

Gość jaeeeee
a ja zostawilam G dla R, R dla J a J dla M i wiem ze to byly najlepsze decyzje w moim zyciu bo z M jestem najszczesliwsza na swiecie i wiem ze to ten jedyny :D czasami trzeba umiec zrezygnowac z czegos zeby zyskac COS :)

Gość pacynka188
dzieki, choc troche zle sie z tym czuje mimo wszystko. z tym, ze w pewnym momencie zwatpilam, ale moze to skutek kumulacji wszystkich nerwow przez te klotnie, nie chce juz zeby ktos inny probowal mi zawrocic w glowie