Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina523

Chrapanie ukochanego doprowadzajace do szalu!

Polecane posty

Gość Ewelina523

dziewczyny czy ma ktos okropnego chrapoka w domu? Bo ja niestety tak i nie moge juz z nim wytrzymac. Uzywam stoperow do uszu ale malo co pomaga a mnie doslownie szlag trafia i ciagle sie o to klucimy! Ma ktos na to jakies sposoby tylko sensowne a nie jakies glupoty

mój też chrapie, jak zaczyna szybciej niż ja zasnę to wystarczy że go szturchnę w ramię to już wie o co chodzi że ma się przekręcić na bok:)

no właśnie też mi się to rzuciło w oczy, ja tam nigdy nie miałam do swojego pretensji bo on tego nie kontroluje, jak zaczyna to go szturchnę on przestaje i tyle

ewelina prawdziwe chrapanie bys usłyszała jakbyś miała w domu psa z mojej stopki:) teraz własnie daje koncert a ja spróbuje zaraz dyskretnie wynieśc go na sofe do salonu,oby sie nie obudził tylko

Gość Ewelina523
a wezcie jak wy mozecie byc takie spokojne jak jak tylko slysze jak on zaczyna chrapac to mnie z luzka podnosi i koniec spania. Ja poprostu mam za slabe nerwy zeby to wytrzymac. Wiwm ze to nie jego wina ale jak juz nie wiem co mam stosowac zeby bylo ok. Jak go szturchne to przestanie na 5min a zachwile jak znowu zacznie zaciagac to cisnienie mi skacze na 100000. Masakra

Gość tak to w koncu jest
sa operacje. Zainwestuj. A tak w ogóle to jak można się wsciekac na kogoś o cos na co on nie ma wpływu ? Może powinnaś sie zastanowić co sie w nim tak strasznie drażni, ze Ci chrapanie przeszkadza .

Gość Wyzwolony
albo się wynieś do innego pokoju albo musi iść na operację. Posłuchaj czy czasem nie ma bezdechu. Wtedy terapia wskazana.

Gość Ewelina523
czasem ma bezdech ale zadko. Do tego jest troszke przy kosci i to moze dlatego tak strasznie chrapie ledwo przylozy glowe do poduszki a tu juz okropne chrapanie ile mozna to mozna wytrzymac a ja naprawde sie staram nie denerwowac na to ale nie moge

Gość Wyzwolony
to nie jest wina tuszy. Głownie chodzi o nos a ściślej o przegrodę albo zatoki albo podniebienie.

Przyszyj mu piłeczkę ping-pong'ową do pleców piżamy lub gatek- zagwarantowane, że będzie spał na boku :D

Są takie różne preparaty, takie 'psikane' do gardła. Podobno pomagają.

Nie wiem czy wam to pomoże ale znalazłam taką stronę www.symfoniachrapania.pl Sama po prostu szukałam sposobu żeby mój facet przestał chrapać i przeszukiwałam net. Nie wiem czy to dobra metoda ale piszą że jest skuteczna.

Gość Jaga1218
Na chrapanie i lekki bezdech pomoże aparat do wysuwania żuchwy podczas snu: kttp://www.Chrapanie-STOP.pl

Gość szukam 123 gift
mój partner też chrapie, obracam go na bok ale rozmawiałam z nim o tym i mówiłam że przed ślubem musimy iść do dr bo ja chcę żeby ani on ani ja się nie męczył z tym - ON spaniem na boku a JA chrapaniem :) wydaje mi się że u mojego to są zatoki bo do tego często boli go głowa :o