Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedorajda123

Bo moja kolezanka...

Polecane posty

Gość niedorajda123

Ma problem. Ma 17 lat (ja tez) i okazało się ze jest w ciazy. Mowilam jej tyle razy zeby sie zabezpieczali ale gdzie tam... Jest z chłopakiem 7 miesięcy, zna go 2 lata. Była z nim kiedyś ale zerwali i znowu ze soba sa. Ola nie ma za dobrego kontaktu z rodzicami i boi sie ze wyrzuca ja z domu. Chłopak pomoze jej i jej nie zostawi. To juz 9 tydzien i nie wie jak ma o tym powiedziez rodzicom. Czy ma przyjsc z chlopakiem a jego rodzicom ma tez powiedziec czy wystarczy jak jej chlopak to zrobi. Tylko potem tam pojdzie i jakby nidy nic?? Pomozcie bo ja nie potrafie jej doradzic.

Gość fifol
Niech najpierw pogada z jakąś ciotką, babcią jak ma kiepski kontakt z rodzicami.

Gość niedorajda123
A co z rodzicami chlopaka?? Ma do nich isc z nim czy sam ma im o tym powiedziec?

Gość pudernica ze szczecina
Lepiej niech chlopak sam im powie. Nie wiadomo jak rodzice zareaguja na te radosna nowine..

Gość -Kocurek
on niech pogada sam ze swoimi a ona ze swoimi- musi sie przemóc i tak tego nie uniknie- czym pręczej tym lepiej. A potem może przyjść z nim czy on z nią. Ja bym tak zrobiła- pierwsze bym sama powiedziała rodzicom a potem z nim przyszła

Gość niedorajda123
Jak się pewnie domyśliliście, to jednak chodzi o mnie. No i nie mam z kim pogadać o tej sprawie :(

Gość niedorajda123
Tez bylam tego zdania. ale swoim rodzicom chce powiedziec w jego obecnosci. Tylko boje sie ze jej tata moze sie wkurzyc wyzwac go albo nawet moze dosc do rekoczynow. Chyba nie powiniwn tam isc co?? Ale z drugiej stronu poeinien ja wesprzec w tej trudnej rozmowie i wziasc w niej udzial bo to wkoncu on tez nabroił.??

Gość niedorajda123
Nie podszywaj sie podemnie. To nie o mnie chodzi

Gość pudernica ze szczecina
Oboje nabroili i beda ponosic konsekwencje jeszcze dlugo. Ale jednak lepiej, zeby sami poinformowali rodzicow. To nie jest dla nich (rodzicow) latwy temat i pewnie tez woleliby nie miec swiadkow roznych slow, ktore pewnie padna.

Gość poprostu jaaa
na początku dla rodziców bedzie szok bedą sie drzeć i wyzywać to normalna reakcja rodziców ale dobrze radzą pierw pogadać z jakąś ciotką która ma sie lepszy kontakt