Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdewa

Czego to objawy?

Polecane posty

Gość asdewa

Problemy z trawieniem czyli twardy lub rozluźniony stolec,biegunki,zaparcia,nieregularne wypróżnianie,lekki ból żołądka,po czym zwykle występują gazy,do tego codziennie burczenie,bulgotanie w okolicy żołądka i jelit-czuję się tak jakby pokarm z trudem sie trawił i przeciskał przez ten układ trawienny.Lekarz powiedział,że to jelito drażliwe,mi sie wydaje,że wyciągnął złe wnioski.

Gość aaa czego
i ty myslisz ze tu siedza sami lekarze co sie od razu zdiagnozuja???

Gość asdewa
moim zdaniem to objaw sraczki wybuchowej

Gość Poczytaj o kandydozie

Gość lekarz pierwszego kontaktu
mi sie zdaje ze po prostu chce sie kupe ??

Gość straszny syf
zespół jelita drażliwego możliwe da się z tym żyć ja to mam ale jak się nasila to przejeb...

asdewa, spróbuj nie popijać kanapek, wypij co tam masz na pół godziny przed jedzeniem lub 2 godziny po jedzeniu. Na czczo wypij łyżkę oliwy z oliwek, oraz przed spaniem(już nie jedz).Staraj się jeść rozdzielnie.O odżywianiu rozdzielnym poczytaj w necie. Powinno to wszystko pomóc. Lekarze nie umiejący doradzić wszystkie dolegliwości rzucają na konto drażliwego jelita. Na przyszłość zainteresuj się oczyszczaniem jelita grubego i wątroby,( nie ziołami).Ściągnij z netu książkę Moritza,,Niezwykłe płukanie...".Daj rodzicom do poczytania też.Powodzenia.