Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juicy Friut

Studenci w Anglii.

Polecane posty

Gość Juicy Friut

Hello, jestem studentką psychologii w Anglii i pracuję w pizzerii. Zamierzam zmienić pracę na coś nieco bardziej ambitnego, ale nie bardzo wiem gdzie mogłabym startować. Mam 20 lat, jestem na drugim roku, angielski dobry i i ciągle uśmiech na twarzy :) Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość Juicy Friut
Nieważne co zamierzam po psychologii, zostaw to mnie. Ważne co mogę zrobić teraz, by nie musieć zapierniczać w pizzerii, lecz znaleźć ambitniejszą pracę. W Anglii na studiach jest to możliwe, w Polsce jest z tym kiepsko. Myślałam o desk helper czy czymś podobnym. I pytam tych, którzy być może mieli/mają takie doświadczenie.

Gość Juicy Friut
Ależ ja się nie unoszę, ale Ty też nie pytaj prowokująco Prowokejszyn. A agencje pracy i uczelnie już sprawdzałam, oferty są. Tylko chciałam się dowiedzieć jak to wygląda, może ktoś miał podobnie i opowie mi na jakich warunkach był zatrudniony, jak było z godzinami (w końcu trzeba połączyć pracę z uczelnią) i czy chętnie studentów na takie stanowiska przyjmowano. :)

Gość Juicy Friut
Full time.

Gość Juicy Friut
Up Up studenci!

Gość praca dla studentow w uk
Ja tez jestem ciekawa, zaczynam uniwerek we wrzesniu,narazie zapieprzam ile tylko moge,bo jeszcze przeprowadzic sie na swoje(tzn wyprowadzic sie od mojego ex/obecnego) zamierzam i musze znalezc jakas normalna robote... teraz mam dwie i bywa,ze robie po 18 godzin dziennie lol:P

Juicy fruit, czy moglabys mi podac do siebie jakis kontakt? chcialabym Ci zadac kilka pytan odnosnie studiow itd.

Gość Juicy Friut
Jasne mój gg 11887893. Tylko teraz rzadko jestem na gg, ale jak napiszesz to na pewno odpiszę :)

dzieki,odezwe sie:)