Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarysienka

Zauroczylam sie w zonatym

Polecane posty

brum Cichy Zaczynam Cię wielbić jeszcze bardziej. Brum, zawstydzasz mnie już całkiem mocno. To znaczy ze kocham go dalej???????????? Może tak być. Swoją drogą zaskakujący zwrot akcji w topicu.

Gość klarysienka
I tu potrzeba mi rozmawy z moim znajomym "zonatym". Zalapalam dola.

Musisz słodko wyglądać taki spąsowiały. :) Klarysieńko - a na cóż Ci rozmowa z żonatym?

Gość klarysienka
On potrafi mi doradzic wesprzec.A mi tego brakuje.

Klarysieńko - a bierzesz pod uwagę uczucia żony tego żonatego? Przyjeżdża do Ciebie Ex. Zajmij się nim. Może rysuje się przed Wami jakaś przyszłość. I odpuść żonatemu. :) Oraz żonie jego. :) Bo panie te czasami bywają wstrętnymi babonami, które dla ratowania rodziny i innych rzeczy, o których tu pisać nie będę, są w stanie z każdej uroczej historii, zrobić horror w pięciu odsłonach.

Klarysieńko - a bierzesz pod uwagę uczucia żony tego żonatego? Najwyraźniej nie bierze.

Gość klarysienka
ZOna jego czesto wyjezdza.W ciagu roku ok.6-8 razy i nie ma jej ok 2-3 tyg.tak jak teraz.A On zostaje w domu.Ze wzgledu na prace nie moze sobie pozowlic na taki wyjazd.

Gość ibjinkkjn kmn,.knjm jm
i ty postanowilas umilc mu czas :D

Kobieto a co ma za znaczenie czy jego żona wyjeżdża? Postanowiłaś być pocieszycielką strapionych słomianych wdowców?

Cichy - ale masz czerwoną wstążeczkę. Tak na wszelki wypadek?

widać że jesteś nie dość że słaba psychicznie to i naiwniara zauroczyłas się i na co liczysz? że i on? hahahahhahahah wszystkie sposoby dozwolone aby zaliczyć za darmo jedyne koszty to rozmowy telefoniczne, choć wspierając taką naiwniarę słowem to i lepiej w burdelu zostawić kasę, ale co niektórzy lubią nakręcić taką potrzebującą śmiać się chce z Ciebie on jest cwany a żony... czasem szkoda czasem nie

I jeszcze kulom się nie kłania. Mąż żony zauroczonej Autorki? Myślisz Brum, że jak Karol Ś. ? Nie, śliski jakiś się wydaje i dziewczynie w głowie miesza.

A swoją drogą to też ciekawy egzemplarz musi być. Ten żonaty.

Tak myślisz Brum? A nie boisz się, że mimo immunitetu w postaci czerwonej wstążki, przy staranniejszych badaniach dostaniesz urokiem rykoszetem? I skąd w Tobie zamiłowanie do bohaterów epoki minionej? (znaczy ten Świerczewski)

Gość klarysienka
Ja na nic nie licze z jego strony.Polubialm go fajnie nam sie rozmawia i tyle. Gdyby mu zalezalo na zaliczniu mnie to dawno by dozyl do spotkania. Tymbardziej ze bardzo czesto jest w moim miescie. Brakuje mi kogos takie jak on.CHODZI tu o rozmowe. A z kolezankami nie potrafie rozmawiac o wszsytkim.A z nim moge.

Jam cyniczka z urodzenia. :) Uroki się takich nie imają. :) A skąd zamiłowanie? Bo ja wiem? To raczej upodobanie do niektórych określeń, ciekawych (według mnie) powiedzonek niż postaci z przeszłości mniej lub bardziej mrocznej. O Ś. wiem tylko tyle, że był.

Autorko - w sumie, co mi tam jakiś żonaty j jego rodzina. Dzwoń, rozmawiaj, wygaduj się do woli. :)

Gość łoszszsz
to rozmawiaj sobie z nim, w czym masz problem? nie kazda znajomośc musi konczyc sie seksem jak to wszyscy sugerują bo tylko to jedno im w głowie;)

już widzę jak żona się dowie i dobierze jej do dupy...zamiast mężulka, .hahah ciekawe czy i z nią będziesz tak rozmawiać

Gość klarysienka
Ja do niego nigdy sama nie dzownie i nie pisze.To on zawsze rano wysyla mi milego sms i dzwoni wieczorem. Sam mi mowi ze gdyby chcial zakonczyc nasza znajomosc to by mi o tym powiedzial.i jesli ja powiem ze cche zakonczyc to by to uszanowal. Ciezko jest skonczyc z czym co sprawia radosc i zerwac kontakt z kims kogos sie polubilo i mozna pogadac o wszstkim i o niczym. Czlowiekowi potrzebna jest taka osoba.A on taka osoba jest.

Może to wyrozumiała kobieta i wykaże pełne zrozumienie dla Autorki. :)

Żonaty facet, wykonujący potajemne (chociaż to tylko moje założenie) telefony do samotnej kobiety, to bardzo odpowiednia osoba żeby rozmawiać z nim o wszystkim.

Autorko - zrób dziś wyjątek i zadzwoń do niego. :) Kiedy usłyszysz kobiecy głos, bo może przez przypadek odbierze jego żona, rozłączysz się i już.

i tak zrobisz tak jak uważasz...na nic nasze zdania niestety. Znalazłam się sma w takim układzie bo inaczej nazwać tego nie można i staram się z tego wyjść i naprawdę nie warto uwierz mi na słowo.Nie mam zamiaru ani nikogo umoralniać bo każdy postępuje według swojego sumienia, życie jest życiem niestety ja bym nigdy nie przypuszczała że wmieszam się w takie bagno a jednak się wmieszałam. Uciekaj z tego póki jest na to czas bo potem będzie za późno zaangażujesz się tak że będzie tylko gorzej. A uczucia tylko wzrosną a czasu cofnąć nie można niestety.Ma żonę i nic nie moze Cię z nim łączyć chyba że się rozwiedzie...nie warto naprawdę bo takim czasie sama sobą się brzydzę, każdy ma prawo do szczęścia rozwodnik, dzieciaty itd. ale trzeba postępować uczciwie a jeżeli on już na dzień dobry Ci mówi że z żoną jest cudownie to uciekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nim będzie za późno :(((

Gość klarysienka
A skad ona ma sie dowiedziec ze on ze mna rozmawia.Takie rzeczy bedac w zwiazku trzea robic z rozwaga.Trzeba byc ostroznym. Nawet poruszylam z nim ten temat.Oni sa krotko ze soba bo ok. 2,5 roku wliczajac malzenstwo.