Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaazeeeenoooowaaanaaaa

PRZESADAAAA

Polecane posty

Gość zaaazeeeenoooowaaanaaaa

Ludzie to juz jest przesada... ciagle tylko tematy o biuscie... no patrzec sie nie da juz na to ... Rozumiem ze dbacie o piersi i prawidlowo ale zeby tak przesadzac z tymi watkami... wescie sie zamknijcie w jednym watku a nie tysiac watkow na ten sam temat....

Gość normalne cycki
jak ci przeszkadza nie czytaj :P popatrz na swój biust lepiej napewno masz źle dobrany stanik albo kupujesz na bazarku po 5zł :P

Gość Kiszonka
Bo lato jest i mysła ze cudownymi stanikami i maseczkami naprawią swoje flaki.

Gość no a tak na serio racja
ech kiszonka ja flaków nie mam mimo wieku wybacz a ty masz napewno dpobrze dobrany rozmiar stanika ,że tak się nabijasz :P pewnie standardowe 75 B to jak klata jak u pudziana kulturysko ok 90cm a jak triumfa to pewnie i 105cm bo taka jest ich rozciagliwość ;) Ja przynajmniej wyglądem nie strasze po ulicach , bo jak widzę babki z latającymi cyckami w biustonoszach na wszystkie strony,bądź w sutko zakrywaczach(te co nakładają 75B na 75E) to mi się robi nie dobrze ;) chcę sobie zaoszczędzić takiego widoku ;)

Gość zaaazeeenooowaaanaaa
hehe Tylko widzisz kochana ja nie mam takich problemow jak wy bo wlansie mam dobrze dobrany stanik i jestm zadowolona ze swojego biustu ktory wyglada dobrze.. jakbym miala takie problemy jak wy to zapewne bym to czytala a na to sie juz patrzec nie da i nawet wejsc na normalne forum nie mozna i znalezc normalny temat bo wszedzie tylko watki o biustach i cyckach ... az sie patrzec nie da.. I tak wam to nic nie da kobitkiii ;P

Gość dobrze gada nie gada
ja mam dobrze dobrany jesli ty też ok spoko rozumiem ;) ale nie mów ,że cię nie razi taki obleśny widok na ulicach albo wśród koleżanek ;) ja nie mogę patrzeć na takie obleśne baby z bułkującymi cycami z zapięciami na karku spod letnich bluzeczek ,biustonoszem na pępku, a najgorzej jak widzę jakąś spasioną maciorę 150kg wagi a biustonosz z maleńkimi miseczkami a buły i fałdy wyłażą po bokach z zapoconej koszulki :P

Gość to nie pieszczota dla moich
oczu a tortura.Cóż jeśli widzę takie obleśne baby :( nie mówcie wy z dobranymi biustonoszami (dobrze dobranymi) ,ze nie zwracacie uwagi na wygląd innych bab ;) A co jeśli wiele chorób takich jak raki i torbiele są właśnie od tych narzędzi tortur dla biustu u większości kobiet? co lepiej dać na biustonosz 100-150zł czy ok 15 000zł na operację korygującą biust za kilka lat ? zastanówcie sie ,a te krytykantki nie mają zielonego pojęcia o konsekwencjach noszenia złych biustonoszy i na pewno same nie mają prawidłowo dobranych, bo przecież noszą idealne 80A bądź 75B przy wadze 50kg najczęściej:P mogę się założyć ,ale nie bardzo mam jak na forum............

Gość zaaazeeenooowaaanaaa
a ja szczerze to mam to gdzies jak inne chodza ubrane i czy potrafia dobrac idealny stanik czy nie....i tak wiekszosc nie bedzie nadal potrafila dobrac stanikow wiec na datremno to wszystkoo... a przynajmniej dajcie spokoj z iloscia tego tematu... bo rozumiem 3,4 watki o tym a tu co drugi watek to temat o biuscie...

Gość to nie pieszczota dla moich
a tam to nie czytaj a ja zwracam na to uwagę i chcę ,zeby zajebiste cycniki były tańsze ;) jeśli myślisz o innych to lepiej dla Ciebie

Gość tania bielizna gdzie....
ja też chciałabym aby było nawet w moim miasteczku coś ciekawszego niż triumf atlantic albo alles i w lepszych cenach ;) nie mam nic przeciwko jak ekstra biustonosz miałabym kupić w granicach 20-50 zł a nie w granicach 150-500zł :P przestańcie sie czepiać

Gość resowianka
spoko u nas zawsze brakuje dobrych cyckonoszy ;) może producenci i bieliźniaki zauważą też problem bo na razie jest byle co za wysoką cenę ;)

No wybacz, ale jeżeli ktoś zainteresuje się swoim biustem, kupi jeden lepszy stanik, to do 75B już nie wróci, moje wszystkie już dawno leżą w koszu, więc nie mów, że kobiety dalej nie będą umiały dobierać biustonoszy. Gdyby w sklepach były wszystkie rozmiary, to więcej kobiet nosiłoby dobre staniki i umiałyby je dobierać. I do tego właśnie dążymy.

Gość wera co poniewiera
tak to prawda, wszędzie te tematy o cycorach..tez mnie to wkurza bo cycków nie mam, więc co mi z dobrze dobranego stanika, albo niedobranego:Pjestem decha i tematom o stanikach, cyckach i rozmiarach mówię 3x NIE!!!

Gość jeśli mówisz ,że nie masz
cycków to napewno masz źle dobrany biustonosz i spychasz te drobinki w kierunku pach :P

Gość głaszczka dobrze gada
polać jej ;) ja tez mam to na mysli ;) bo nie chcę widzieć sklepów triumfa na ulicach we własnym mieście chociażby

Zwłaszcza, że wszystkie nieuświadomione kobiety uważają triumpha za coś niezwykle ekskluzywnego :O Koleżanka mówi, że kupiła sobie biustonosz w H&M za jakieś 50zł. Ja mówię, że ja upatrzyłam sobie śliczny, ale niestety za 170zł. A druga koleżanka: "Aha, z Triumpha!" U mnie w mieście jest jeden w miarę porządny sklep, ale panie też nie do końca są wyszkolone, wciskają staniki na siłę, rozmiary niby wszystkie, staniki porządnych firm. Ale np okolicy 65D prawie nie mają, na mnie jeszcze nic dobrego tam nie było, a jak kupuję przez internet to prawie zawsze trafiam w rozmiar.

Gość dobrze gada polać jej
triumf jest nic nie wart

Gość massakrrrra
a ajcie spokoj.. gowienko jest w tym triumphie a ceny szokujace....

Gość dobrze gada polać jej
racja gdzieś słyszałam ,że marża w sklepach firmowych wynosi 100-150% uwierzycie ?

Gość jaka tam przesada :P
hehehehehehe

Gość racja słuchaj się Głaszczki
podbijam :P