Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hałabała2

płukanka

Polecane posty

Gość hałabała2

Hej :) Naturalne włosy mam ciemny blond. mam pasemka , które wyszły różne , od żółci po lekką platyne. Mam płukankę deila srebrną , tylko nie wiem jak ją należy zrobić?. dziewczyny powiedzcie mi , ile musze wlać tej płukanki i jak ją zrobic? po umyciu głowy wylać ją na włosy i następnie spłukać? prosze o pomoc ! ;))

Gość hałabała2
halooo? ;)

Gość szalonakrowka
gdy mialam blond wlosy stosowalam taki cpecjalny szampon, ktory likwidowal zolty odcien. co do plukniu, to nigdy nie stosowalam,ale z opowiadan kolezanki slyszalam, ze naklada to na wlosy, szoruje je tak jak szampon i zmywa. chyba, ze na opakowaniu jest napisane ze nalezy pozostawic na jakis czas. chociaz z tego co wiem takich szamponow lepiej nie uzywac w nadmiarze, bo wlosy robia sie naparwde bardzo platynowe :) ja mialam balejaż i niektore wloski mialam wrecz biale.

nie !!!!!!! nie polecam plukanek bo wlosy sie robia niebieskie!! sama stosowalam i wiem. wystarczy ze o sekunde za dlugo sie ja spluka wlosy to ujzu odcien nabiera niebieski. lepiej stosuj szapmon niwelujacy zloty odcien. marion np go ma. jesli plukanka to naprawde ostroznie i bardzo szybko przeplukac ! naszczescie to sie zmywa wiec jesli wyjda niebieskie to glowa pod kran i myju myju. trzeba sie nauczyc tego na wlasniej skorze przekonac;D pzdrr