Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiK_:o)

Brak okresu test negatywny aaaaaa....

Polecane posty

Witam mam pytanko czy to moze byc ciaza?? Ale czy jest to mozliwe ze w dzien spodziewanej miesiaczki test niewykryl by jeszcze ciazy??? A wiec tak: Jestem po ciazy obumarlej 4 miesiace. Od tego miesiaca zaczelam starac sie poraz kolejny o malenstwo owulacje mialam 13stego lipca i w ten dzien kochalismy sie z mezem. 25 lipca powinnam dostac okres ktorego nie dostalam czyli jestem 2 dni po terminie spodziewanej miesiaczki robilam test w 25.07 i wyszedl negatywny jedna gruba kreska i nic wiecej . Od kilku dni czuje bol/klucie jajnika prawego. Dzis juz na zmiane raz prawy raz lewy. Boli mnie tez brzuszek jak na okres. Czasem zaczyna mnie mdlic i zucac na wymioty.Bola mnie piersi co mnie dziwi bo na okres raczej mnie nie bolaly! Czy mozliwa jest ciaza????? Przy poprzedniej ciazy czulam sie wspaniale. Bolal mnie brzuszek troszke mocniej niz na okres ale bolu jajnikow nie mialam noo i piersi bolaly a test robilam 4 dni po terminie mieisaczki i ta 2 kreseczka wyszla bardzo blada. Mozliwe ze jest jeszcze za wczesniej i test nie wykazuje ???

Aha i dodam jeszcze ze przed okresem zawsze mialam suche dni a teraz mam taki zoltawy sluz.

Gość gość
Jeśli kreseczka jest bladziutka ta druga to widocznie to wczesna ciąża Zrób test za 6 dni :)

Nie eee wlasnie nie ma jest tylko jedna !!! Przy poprzedniej ciazy tak mialam z tym ze okresu nadal brak