sylka14 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Mam pytanko j.w do kobietek ktorym sie udalo, oczywiscie wspolzyjac w dni plodne i potym dostrzec 2 kreseczki na tescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samarkowaaa Napisano Lipiec 27, 2010 ja wspolzylam codziennie nawet czasem pare razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaONA 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Zaleca się współżycie co 2-3 dni w dni płodne. Nie zaleca się uprawiania sexu codziennie, ponieważ plemniki nie zdążą dojrzeć w tak krótkim czasie. Życzę powodzenia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylka14 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Wlasnie ja tez czytalam podkresle czytalam,ze co 2 dni ale chcialabym przekonac sie jak to wyglada z punktu widzenia tych ktorym sie udalo. Dzieki za" powodzenia" to moj 2 cykl staran i jestem troche zielona.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaONA 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Moja ciąża to cud. W cyklu w którym zaszłam w ciążę, kochałam się tylko 2 razy. 10 i 11 dc. Lekarz mówił, że przy mojej chorobie owulację będę miała jedynie po 17 dc a tu proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STIFLER30 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Czarna Ona no to rzeczywiście szczęście:) Jak znosisz ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylka14 0 Napisano Lipiec 27, 2010 CzarnaOna tzn ze nie ma regul jak ma byc to bedzie ja zaznacze ze od roku wspolzyjemy na luzie a od 2 cykli staramy sie bardziej w dni plodne a mozna wiedziec o jakiej chorobie pisalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylka14 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Ja mam cykle 29 dniowe i tez w tym miesiacu mialam owulacje 17dc czy to cos niepokojacego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Lipiec 27, 2010 baubau>>wszytsko w porzadku z Twoim cyklem. a współżyć, co 2 dni. Jeżeli współżyje się kilka razy dziennie, pare dni pod rząd plemniki są wtedy słabsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaONA 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Miałam zaawansowane PCOS, kompletny brak owulacji... Ciążę znoszę dobrze. Ale każdy najmniejszy ból, rodzi we mnie strach. Zbyt długo czekałam, żeby teraz olewać sprawę. Ale MUSI BYĆ DOBRZE, NIE MA INNEJ OPCJI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaONA 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Babubu, właśnie tak myślę. Ciąża to cud i jeżeli ma dojść do zapłodnienia to dojdzie, nawet w dni niepłodne, bo trafi się plemnik, który przetrwa wszystko:) Ja zaszłam dopiero wtedy, gdy nie miałam już siły na kolejne rozczarowania i w połowie cyklu gdy już stwierdziłam, ze nie zniosę następnego razu, odstawiłam leki... A wtedy byłam już w ciąży:) Tzn, dochodziło mniej więcej do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach