Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarynkkaaa

ile płacić za odprowadzanie dzieci?

Polecane posty

Gość klarynkkaaa

od września mam zamiar zatrudnić osobę do zaprowadzania 2 dzieci do przedszkola, z tym, ze są dwa w pewnej odległości od siebie. Zajmie to tej osobie ok 30 min do 40 min. Nie wiem czy zaproponować 10zł czy 12zł /Warszawa/ Ile dałybyście?

Gość liliput
ja napewno bym na to sie nie zgodzila ; przeciez ta osoba specjalnie musi rano wstac ; za 10 zł to sama sobie rano wstawaj , myj sie itd. przeciez ona wiecej zużyje na to śr.czystosci typu szampon , kosmetyki do makijażu , i bilet zeby dojechac nie opłaca sie

Gość klarynkkaaa
tez mi się wydaje ze tyle moze być przez ostatni rok sama odprowadzałam dzieci i musiałyśmy wychodzić ok 6 30 a tak spokojnie o 7 /będą mogły dłuzej pospać./ mieszkamy na osiedlu, więc moze jakaś emerytka mieszkająca blisko i rano wstająca znajdzie się, choć ok 200zł miesiecznie to niewiele...

Racja. Na pewno znajsziesz jakaś emerytke,albo studentke...Niby 200zl to malo, ale jeśli ktoś zarabia 1 000 to dwie stówki mu się zawsze przydadzą

koleżanka studentka właśnie tak zarabiała całe studia. Tylko, że jeszcze karmiła dziecko, ubierała itp. Wychodziło Jej 2h/dziennie, bo szkoła daleko. Dostawała 10zł/h we wrocławiu

Gość klarynkkaaa
na nas mogłaby czekać pod blokiem, by nie wchodzić na górę starsza córka sama rozbiera się w przedszkolu, pomagałaby na początku młodszej, która zaczyna karierę przedszkolaka bardziej zależy mi by ta osoba nie pędziła z dziećmi na złamanie karku

Gość mysle,ze ok
10zl za godz. jest ok

Gość tajasne
"ja napewno bym na to sie nie zgodzila ; przeciez ta osoba specjalnie musi rano wstac ; za 10 zł to sama sobie rano wstawaj , myj sie itd. przeciez ona wiecej zużyje na to śr.czystosci typu szampon, kosmetyki do makijażu , i bilet zeby dojechac" bilet to rozumiem, ale co, jak potencjalna opiekunka nie bedzie odprowadzac czyichs dzieci to juz szamponu używac nie bedzie? :D nie rośmieszaj ludzi.