Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roszka

Tabltki odchudzające.

Polecane posty

Gość Roszka

Witam, mam zamiar zaczac brac tabltki linea na odchudzanie, ale jestem ciekawa waszych opini co sadzicie o tabletkach i czy moze je ktos stosowal i jakie byly efekty, zalezy mi zeby schudnac do konca sierpnia, oczywiscie stosuje diete i cwicze w domu ale jednak to toche malo...

Gość kilcia
A ile chcesz schudnąć?Linea to dobre leki, działają przeczyszczająco,dzięki czemu się chudnie.Przy odchudzaniu nie zapomnij pij dużo wody, tym bardziej przy tabletkach odchudzających.

Gość Roszka
Chcę schudnąc jakies 3 - 4 kilo.. Pije około 2 litry wody niegazwowanej...

Gość Kiszonka
A to jakas nowa metoda odchudzania, po co ci linea nie lepiej śliwki popić mlekiem ?

Gość to się nazywa
głupota jesli Linea jest srodkiem przeczyszczającym :) stosowałam linee przez miesiac i żaden kilogram nie ubyl,nie przeczyszczało mnie :)był program na temat tych" cudownych środków " w wiekszosci to wszystko placebo jak sie okazało gdy badali kikla tych odchudzaczy łącznie z L-karnityna,ktorej trzeba by spozyc niesamowite ilości heh.Dietka kochani ,nie zastapi niczego .Brazowy ryz polecam ,brokulki itd.

Gość Kiszonka
Jak wszystko w ząbki kuje to i dietetyk rece rozłoży .

Brałam lineę kilka miesięcy, efekty pojawiły się dopiero przy znacznej zmianie diety... sama linea nic ci nie pomoże. A ponieważ przy diecie pewnie schudniesz i tak, to po co pieniądze wydawać. No chyba, że będziesz stosować dietę i ćwiczenia, a waga nie drgnie - wtedy i dopiero wtedy sięgnij po wspomagacze. Po co sobie wątrobę rozwalać.