Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roszka

Celulit... Pomocy

Polecane posty

Gość Roszka

Witam jak go zwalczać... tylko prosze nie mówcie o kremach bo one praktycznie wogole nie pomagając... Mam celulit głuwnie na udach i to nie wygląda najelpiej... Pomocy !

Też tak myślałam, że kremy nic nie pomagają, ale jednak zmieniłam zdanie. Zobaczysz, że dobry krem faktycznie może poprawić wygląd Twoich ud pod jednym warunkiem- jeśli systematycznie będziesz wykonywać odpowiednie ćwiczenia, zadbasz także o prawidłową dietę. Polecam również zimne kąpiele. Tu masz dobry artykuł w temacie http://www.dourody.pl/articles,articles,65.html

Gość pływanie, pływanie, pływanie
najlepszy sprawdzony sposób

Gość Roszka
A jakiego Ty kremu używałaś ??

codzinnie rob maeczki na uda z kofeiny... dokladnie to tak kilka lyzek zmilonej kawy zalac to woda tak troszeczke rozmieszac,m zrobic papke dodac balsam nalozyc na da .. owinąc folią , zalozyc dresy i pod koc siedziec tak o 45 -60 minut ... zmyc letnia woda <chłodną> jak bedziesz tak robiła codzinnie albo chociaz co drugi dzin do tego jakies drobne cwiczeia albo plywanmie jak pisał ktos powyzej i nozki suuuuperrr!!! naprawde polecam .. działa !!

Gość r pantera
czytałam kiedyś w gazecie o takim sposobie, bierze się pół szklanki soku z grejfrutów, rozbełtane jajko i pół szklanki cukru, papkę trzeba podgrzać w rondelku i ciepłą masę nałożyć, lekko masując. pozostawiamy to na nogach przez 10 minut i spłukujemy strumieniem lodowatej wody

Gość Roszka
Dzięki Shatz wypróbuje twój sposób mam nadzieję, że pomoże :) Dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam.

Gość ghtrrrrru
jak spaliłam 10 cm z obwodu uda, to cellulit zniknął i jak dla mnie pozbycie się tłuszczu, to najlepsza metoda. poza tym bardzo skuteczne są masaże- ogromna różnica jak się chodzi regularnie. a jak masz kasę to polecam drogie zabiegi rozbijania tłuszczu ultradźwiękami- naprawdę rewelacyjne efekty. niestety nie było mnie stać więc z konieczności wybrałam dietę i ciężką pracę na siłowni.. a kremy to dla mnie strata czasu- chyba że towarzyszy im porządny masaż. ale tak naprawdę sam masaż bez kremu jest o wiele skuteczniejszy niż sam krem. nawet od diora

poczytaj o Detoren Plus. ja zużyłam prawie jeden słoik i powiem Ci, że zanim zaczełam go stosować cellulit oceniłabym w skali od 1-10 na 8 teraz spokojnie na 3.

Gość Roszka
ghtrrrrru jak spalilaś te 10 cm ? Chodziłąś tylko na siłownie i stosowałaś diete czy robiłaś jakies specjalne ćwiczenia... ?