Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mona Lisa 53

Dzewczyny czy stosujecie Asequrella??

Polecane posty

Gość madzia95
zaczęłam przyjmować ASEQURELLE z tabletkami efekty są naprawde polecam

Gość maga18
biore asequerelle od soboty, czyli 4 dni - i od 3 dni codziennie boli mnie glowa - czy moze to byc przez te tabletki?? wczesniej glowa bolala mnie "raz w roku"

Gość gość
To tylko propaganda.

Gość majowa78
Antykoncepcja hormonalna jest dla ludzi i wiele osób ją sobie chwali, na czele ze mną, mimo skutków ubocznych, bo w ich łagodzeniu pomaga mi Asequrella. Także ja polecam

Gość gaba_nina
ja tez biore asequrele, tak do co 2 opakowania tabletek. nie działa na wszystkie uboczne efekty, ale u mnie akurat na samopoczucie wplywa ok. nie jestem taka rozchwiana jak przedtem. wiec ok.

Gość gość
Moja ginekolog poleciła mi harmonellę, której skład bardziej mi odpowiada ponieważ został tak dobrany aby przeciwdziałać skutkom antykoncepcji hormonalnej. Po pierwsze chroni serce, naczynia i wątrobę, po drugie pomaga utrzymać prawidłową masę ciała dzięki obecności chromu ponadto obecność cynku, selenu i wit. D pomagają zachować zdrowy wygląd włosów, skóry i paznokci.

Gość gość
Ja właśnie dzisiaj dostałam próbki tej Harmonelli, o której piszą dziewczyny. W sumie ma fajny skład i opinie, cena też wygląda zachęcająco (10 zł za 30 tabletek to chyba bardzo tanio), więc chyba się skuszę i kupię gdy wykorzystam moje próbki:)

Gość Clari_ssa
Mnie harmonella nic nie dała, w składzie jakieś śladowe ilości witamin – nic nadzwyczajnego . Cholesterol mi podskoczył, waga tak samo. Nie wierzę, że to w ogóle może cokolwiek zmienić, i byleby nie zaszkodziło. Jak masz te próbki to pewno wypróbuj, ale szkoda dodatkowej dychy do tabletek co miesiąc

Gość gość
Ona pomaga otwierać cipuchę

Gość Karolina_8666
hej dziewczyny. jeśli sie zastanawiacie nad osłonówką do tabletek anty - to ja moge powiedziec coś w temacie, bo sama biore. asekurelle. albo to efekt perswazji, albo faktycznie coś widzę - w sensie, nie jestem opuchnieta jak przychodzi odstawienie tabl i nie mam huśtawki nastroju (tak to raz beczałam, raz sie śmiałam - aż sama nie wiedziałam co jest grane) jdodam tylko, ze ja tabl musze brac, ze wzgledu na problemy z miesiączkowaniem, wiec odstawienie ich w ogóle nie wchodzi w gre, wiec komentarze, ze najlepiej odstawic tabl sa zbedne w moim przypadku...

Gość Dorot89
Dziewczyny, ja nie wiem czy na prawde musicie pluc tym swoim jadem wszedzie i w kazdego? Pytanie brzmi czy stosujecie Asequrelle i ew czy przynosi pożadane efekty. Po co baby plujecie o ludzkiej glupocie stosowania tabletek, co w ogole wam do tego??? Kogo obchodzi wasze zdanie co o tym myslicie. Jeszcze brakuje tego ze jak pojdziecie do apteki po jakis lek to farmaceuta was wysmieje i nazwie kretynkami bo ktos bierze to czy co innego. Zamknijcie czasem swoje wyszczekane buzie i nauczcie sie odpowiadac na tresc pytania jesli juz macie ochote sie wypowiadac, Panie ekspertki od wszystkiego. Co to za czasy zeby normalnych informacji nie mozna bylo poczytac.

Gość carmen444
asequrella, to ziółka, więc dlaczego miałyby nie działać?? ;) Ja przerzucilam sie po 3 miesiacach na wersje forte, bo ma wiecej w składzie - waga mi nie szaleje, libido po 3 miesiącach się tez poprawiło. Nie jestem też tak bardzo humorzasta:D. Jest okey:) P.S. zgadzam się z przedmówczynią, darujcie sobie te złośliwości

Gość gość
mam 3 nuva ringi data ważności do czerwca lipca gdyby któraś chciała odkupić ja ich już nie potrzebuję :) 3 sztuki za 100 zł plus koszt przesyłki kontakt na nikandra@g.pl

Gość gość
Pamiętam jak pracowałam w aptece to panie farmaceutki mówiły, że to nie ma prawa działać (patrząc na skład), a cała otoczka jest po prostu marketingowa, więc tak sobie czytam ten temat z niedowierzaniem :)

Gość gość
wyciąg z korzenia Maca, wyciąg z korzenia żeń-szenia owoc opuncji figowej, wyciąg z alg brunatnych, wyciąg z pestek winogron, wyciąg z zielonej herbaty, wyciąg z kłącza imbiru, wyciąg z korzenia mniszka lekarskiego(DZIURAWIEC), wyciąg z ostryżu długiego witamina B6 (pirydoksyna)

Gość gość
dzis się dowiedziałam ze wpływa na skutecznosc tabletek lekarz zabronil mi jej stosować

Gość gość
Daje mniej niż masaż ci/puni

Gość lila_róż24
co wy piszecie, ja stosuje asequrelle juz od 3. misięcy i tez pytalam swojego ginekologa o wplywie na antykoncepje, bo naczytalam sie w internecie roznych opinii, powiedział, że bez obaw mogę brać dalej,co mnie cieszy, bo po asequrelli forte nie czuję się jak baniak z wodą i mam lepszy humor;)

Gość angelina229
asequrella jest bezpieczna, zgadzam się lili_róż24, żadnych skutków ubocznych po niej nie miałam

Gość gość
Tylko szpara wytarta

Ja stosuję tabletki wiele już lat i nie uważam, aby łykanie kolejnej tabletki czy suplementu miało dać dobre efekty. Gdyby człowiek chciał tykać suplementy na wszystko, to chyba nic innego by nie robił. Lepiej postawić na zdrowe odżywianie, które dostarczy odpowiednich składników.

Gość anonimowaaaaaa
Czeeść dziewczyny mam taki problem bo biorę tabletki anty i biore już czwarty miesiąc te tabletki , zauważyłam takie objawy jak wypadanie włosów , syfki na twarzy i dekoldzie , skóra prze suszona , myślałam o kupnie Asequrelli ale nie mam pojęcia czy mi pomogą . Jeśli któraś z was spotkała się z takim przypadkiem jak ja to proszę doradzcie co wam pomoglo z wypadeniem włosów i syfkami . Z góry dziękuje;))

Gość gość
Czy masz tez syfki na ci/pie?

Gość anonimowaaaaaa
*Gość * jak byś nie zauważylaw swojej wypowiedzi napisałam gdzie mi wyskakuja te syfki jak tempaku nie umiesz czytać to weż załóż okulary a jak nic konkretnego i mądrego nie masz do powiedzenia to sie nie udzielaj .

Gość gość
Ja rownież się zastanawiałam nad braniem tego rodzaju tabletek. Niestety ale przyjmowałam asequrellę oraz nie widziałam u siebie żądnych efektów. Przejrzałam sobie internet oraz wiele dziewczyn poleca sobie libido therapy tak wiec zastanawiam się nad przetestowaniem właśnie tego środka. Czy któraś z Was przyjmowała może te tabletki? Oraz po jakim czasie widziałyscie efekty? Niestety ale antykoncepcja spowodowała u mnie totalny zanik libido tak więc muszę cos zrobić bo zwariuję :(

Gość gość
Gdzie kupujecie ten libido therapy? Bo szukam właśnie w sieci ale nie jestem w stanie znaleźć... Również szukam zamiennika dla asequrelli ;/ Nie sa tak sktueczne jak podają w reklamie.

Gość gość
A ja mam znajoma magister farmacji i powiedziala mi,ze jedynymi osobami,ktorym Asequrella robi naprawde dobrze sa producenci tych tabletek. Stosowalam i nie widze znaczacej roznicy,skutki uboczne byly i ze wzgledu na watrobe i bole nog musialam odstawic tabetki i specyfik w niczym nie pomogl. Jedyny pozytywny aspekt chyba polega na tym, ze my zazywajac mamy poczucie psychiczne,ze robimy cos dla siebie...podobny efekt,bez suplementu uzyskamy uprawiajac sport, pijac zielona herbate ,rezygnujac z kolacji. Sa preparaty,ktore zawieraja o wiele wiecej witamin z grupy B , z zelazem i magnezem. Asequrella jest cienkim bolkiem pod tym wzgledem. Nie na darmo na rynku dostepna jest juz Asequrella Forte. Jesli cos trzeba poprawiac to znaczy,ze nie dziala zbyt dobrze.

Gość kipta

Witam wszystkich. Obecnie przyjmuję tabletki antykoncepcyjne Microgynon. Sa to juz moje 3 tabletki antykoncepcyjne ale niestety każde powodują u mnie obniżenie libido.Już nie wiem co robic bo nie chce mi się zupełnie uprawiać seksu tak wieć jest to dobra metoda antykoncepcji wlaśnie z tego względu. Ale przecieć nie o to chodzi aby zupełnie nie uprawiać seksu... Czy ktoś tutaj może mi doradzić co powinnam robić ? Jak odzyskać ochotę na seks? Zastanawiałam się nad tabletkami osłnowymi ( stimea, asequrella czy też libido therapy). Czy jest jakieś działanie?

Gość dzwonkka

Wypróbowałam kilka rodzajow.Na początku bylam do tego sceptycznie nastawiona. Myślałam sobie co takie tabletki mogą zdziałać ale byłam trochę zdesperowana bo podobnie jak u Ciebie tabletki antykoncepcyjne powodowały obniżenie libido. Z tego też powodu postanowiłam spróbować. Przetestowałam stimeę ale efekty mizerne. Potem przerzuciłam się na Libido therapy ( widziałam,żę dziewczyny polecają na forach) oraz efekt naprawdę dobry. Z każdą tabletką ochota wracała, zauważyłam rowniez,ze poprawiły mi się włosy oraz cera.

Gość kipta

Pasowałoby mi to. Możesz mi napisać jeszcze mniej więcej ile kosztowały? Oraz gdzie je konkretnie kupowałaś? Bo szukam w sieci ale nie mogę znaleźc. Sa do dostania jedynie stacjonarnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować