Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda1992

Kiedy juz TO sie stało

Polecane posty

Hej. wczoraj po raz pierwszy uprawiałam sex. Ogólnie bylo okej, troche bałam się bólu, który oczywiście był i to nie za mały ale chłopak non stop upewniał się czy wszytko jest w porządku i w końcu jakoś daliśmy rade. Teraz tak się zastanawiam kiedy znów możemy to powtórzyć bo słyszałam ze trzeba troche odczekać, aby wszystko tam sie "zagoiło", bo jak skończyliśmy i poszłam do łazienki to troche krwawiłam.(wiem ze to normalne ale jednak). No a najchętniej to chciałabym zrobić to znowu i to najlepiej dziś. Tylko pytanie czy bedzie mnie tak samo bolało jak wtedy...

Tylko o to chodzi ze teraz akurat mam warunki w domu...rodzice wyjechali wiec chyba nic dziwnego ze chciałabym to wykorzystać;D

Gość ja mogłam spokojnie na nastepn
y dzien

Gość Oszaleliscie???

Gość Oszaleliscie???
:/ Śmiało, tylko przygotuj się, że może lekko boleć.

Gość fsfsffs
Tylko o to chodzi ze teraz akurat mam warunki w domu...rodzice wyjechali wiec chyba nic dziwnego ze chciałabym to wykorzystać;D nie ma sensu najlepiej odczekaj przynajmniej 2 dni .

Gość fsfsffs
mozesz to zrobic na dworze . PRzeciez jest ciepło . Wez koc oddal sie na łąke o 20 30 poczekaj az zacznie sie sciemniac i do dzieła .

hmm...widze ze zdania sa troche podzielone. Myśle ze spróbuję może jeszcze dziś i sprawdzę czy dam rade...Jak nie to trudno, niedługo jedziemy razem na wakacje wieć tam zaszalejemy

Sprawdzić dziś nie zawadzi, ale na 99% będzie Cię bolało, musisz poczekać parę dni aż się wszystko zagoi.

Gość Prażynka_87
nigdy nie słyszałam o czymś takim że coś tam niby sie ma zagoic? co niby? ;)hehehe

prazynka no a jak myslisz co sie ma tam zagoic? ja radze czekac dla własnego komfortu :) tylko zabezpiecz sie !!:)

jeżeli odczuwasz taką potrzebę to nie przejmuj się Tylko pamiętaj o gumkach i to nowych a nie zleżałych bo one pękają

no więc odpowiadam: następnego dnia spaliśmy ze sobą no i bolało trochę, tylko zaniepokoiło mnie to ze znowu mi trochę krwi pociekło, ale mniej niż za pierwszym razem. Jednak wczoraj znów się zabawialiśmy i wydaje mi się że ból jest coraz mniejszy i na szczęście już nie ma krwi. A co do zabezpieczenia to spokojnie głupia nie jestem i kupiłam porządne prezerwatywy, on zresztą też wiec jest bezpiecznie.