Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionka7643

Pewna mama w piaskownicy powiedziala ze jej dziecko jest najladniejsze w miescie

Polecane posty

Gość fionka7643

i mowiac innym mamom w tym mnie ze nasze dzieci sa ponizej normy urody . ona biega z dzieckiem po wszystkich castingach w okolicy. ostatnio jej 2 letnia corka miala pomalowane rzesy. MASAKRA.

Gość fwfwerf
No cóż, jest po prostu chora psychicznie.

Gość gagaga
Moja rada olej ją z góry do dołu :) Też znam taką co to ma wszystko najpiękniejsze i najlepsze: Dziecko, męża, samochód, mieszkanie, nie wspominając o tym, że ona sam jest Miss Universe. Najgorsze jest to że widuję ją dość często, bo to moja siostra :o

hahah moja szwagierka tez potrzebuje potwierdzenia u kazdego ze jej dziecko jest naj naj naj,kiedys na spacerze z dziecmi(ja z corka,ona z synem) pyta sie mnie"prawda ze moje dziecko jest najpiekniejsze na swiecie?"szczena mi opadla i zaczelam sie smiac w glos :D:D:D

zastanawiałam się ostatnio nad tym jak zmieniają się kobiety po urodzeniu dziecka i stwierdzam, że niektórym odbija kompletnie. Mam jedną dzieciatą przyjaciółkę i wydaje mi się, że nadal jesteśmy jak za czasów studenckich (nieraz nam się zdarza zostawić dzieci z partnerami i balujemy pół nocy, a do domu wracamy z ogolonymi głowami). Ostatnio umówiłam się z inną koleżanką i jej synem na placu zabaw i oniemiałam jak ją zobaczyłam: cała ubrana jak dzidzia-piernik, czyli różowa opaska,kolczyki, spódnica i buty, ale najbardziej rozwaliła mnie jej bluzka z mega napisem:NAJFAJNIEJSZA MAMA NA ŚWIECIE!. Odbiegłam zupełnie od tematu, ale czy Wy forumowiczki uważacie, że takie kobiety są normalne??