Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i ja, i jaa!

jak poprawić koloryt skóry?

Polecane posty

Gość super pig:)
wyjsc na sloneczko, sa rowniez kremy poprawiajace koloryt

Gość resowianka
sok marchewkowy ;) albo przyjmować beta karoten

Polecam jak poprzedniczka - sok marchewkowy, albo i świeże marchewki jeśli takie lubisz, wygładzają cerę i nadają jej ładny kolor, rozświetlają. Ja dodatkowo od jakiegoś czasu zażywam tabletki - belisse sun (polecam gorąco!), zawierają nie tylko beta karoten ale i skrzyp który dodatkowo pozytywnie wpływa nie tylko na cerę ale i włosy i paznokcie wzmacniając je;)

czy branie beta karotenu nie opalając się ma cel? jakoś myślałam że działa przy korzystaniu e słońca, solarium.

Dawka beta karotenu pozwoli Ci osiągnąć kolor skóry lekko pomarańczowo - brązowy bez znacznej ekspozycji na słońce. Twoja skóra będzie szybciej łapać promienie słoneczka nawet podczas zwyczajnego dnia kiedy np będziesz spacerować po mieście w słoneczny dzień. Na ulotce jest nawet napisane, iż możesz osiagnąć taki efekt bez jakiej kolwiek ekspozycji na słońce, jednak do tego w 100% nie jestem przekonana, jednak mimo wszystko i tak polecam, sama stosuje i widzę dużą poprawę mojego kolorytu skóry:)

Gość gość
słuszne porady!

Gość gość
Ja na przykład zdecydowałam się na skorzystanie ze specjalistycznego zabiegu, zaoferowanego przez gabinet Be Theme http://smolnicka.pl/. To właśnie tam został poprawiony mój kolory skóry, dzięki któremu prezentuje się dużo lepiej a do tego jestem pewniejsza siebie!

Gość gabi788
A może warto pomyśleć o jakimś musie samoopalającym. Ja polecam mus marki SOSU . Bardzo łatwy w użyciu, szybko i równomiernie rozprowadza się i nadaje blasku i złocisty odcień opalenizny.

Gość Anna Z

moj koloryt twarzy był tragiczny, beta karoten bralam, słoneczko było grane i nic... Zero efektów :(! Wyglądałam tragicznie, duzo czytałam o tym jak sobie pomóc i dopiero porządny zabieg jakim jest "Icoone" w klinice Dethloff pomogło mi w 100%. Zabieg ten to cykl powtórzeń i za każdym razem czułam a raczej widziałąm ogromną róznicę. Efekt sie trzyma i trzyma, serio warto w niego zainwestować jak nic innego nie pomaga :)!

Gość Olkaa

Do Anny Z, ja też musiałam się uciec do zabiegu "Icoone" tak jak ty wykonywany przez Dr Dethloff i też mam bardzo pozytywną ocenę na jego temat.Serio poprawia koloryt i nie zaluje zadnej złotówki jaką wydałam na to! Zabieg warty swojej ceny!!!