Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na drugie mam julia

przyciągam słabych facetów

Polecane posty

Gość a kto to słaby facet???

Taki co to pozwoli sobie wejść na głowę, nie własnego zdania( zawsze ma takie zdanie jak ja), no i kompletny brak inicjatywy z jego strony, żeby gdzieś wyjść np. etc

Gość nie ty jedna....
może nie miałam ich wielu ale wszyscy tacy byli.

oj nie dramatyzujcie :) największą motywacją dla naszego partnera jesteśmy my sami... zmieniamy się dla i pod wpływem innych... a może oni z pozoru są "dupowaci", no nie każdy rodzi się Rambo :)

Gość nie ty jedna....
z pozoru? Właśnie odwrotnie. Z pozoru to oni wyglądają na twardzielów a w gruncie rzeczy są lekko mówiąc ciapowaci :o

Gość moskala
a jesteś energiczna i zaradna? bo tacy słabsi faceci lgną do zaradnych babeczek. a tzw "prawdziwi mężczyźni" wolą bezradne kobietki :P oczywiście generalizuję ale czasem tak się zdarza

Gość nie ty jedna....
Czy energiczna? Nie wiem ale zaradna to z pewnością, bo jak nią nie być w dzisiejszych czasach - trzeba sobie dawać radę. Wydaje mi się że tacy faceci sie powinni mnie bać raczej a nie lgnąć

Ja jestem bardzo wrażliwa i delikatna, aczkolwiek na co dzień tego nie okazuję, na co dzień jestem ambitna, chodząca własnymi drogami, zarozumiała okularnica, która zawsze wie lepiej ;) Więc nie wiem czy oni wyczuwają tę delikatność i romantyzm, czy dają sie nabrać na tę pozę pewnej siebie kobiety...

a wiesz , że to twoja mowa ciała takich własnie samców przyciaga.. to twoja zasługa .. moze mialas jakies zle wspomnienia z facetem macho i teraz wszystkich ,ktorzy w jakikoliwiek sposob kojarza Ci sie z nim odpychasz.. a moze po prostu sie takich boisz , bo lubisz dominowac :)

Dionizos --> Też myślę, że to kwestia mojej postawy, a męczy mnie już trochę to "dominowanie", chciałabym być głupiutką bezbronną istotką mającą u boku silnego mężczyznę, ale nie mogę sobie pozwolić na ten "luksus"

Gość Antominka
Skoro wiesz czego nie chcesz, to pomyśl o tym, czego chcesz. Bo może za bardzo doszukujesz się cech, których nie lubisz? Taka.. samospełniająca się przepowiednia..

Gość moskala
hmmm wszyscy moi znajomi którzy raczej nie są zbyt zaradni i dominujący mają kobiety-wulkany energii takie które ich motywują do działania i wszystkim to pasuje. ja za to trafiam na dominujących facetów i wcale mi to ie przeszkadza. jeśli przyciągasz takich facetów to coś musi być w twojej osobowości, sposobie mówienia, gestach do czego lgną także jeśli chcesz to zmienić to musiałabyś zacząć od siebie :P

szukasz prawdziwego faceta , przedownika stada .. to normalne .. ale fajnie jest gdy facet umie to wyposrodkowac i nie bawic sie w despote .. tylko kogos na kim mozna polegac , a jednoczesnie kogos kto potrafi "osadzic" Cie twardo na ziemi , Ciebie jako kobiete , istote emocjonalna :)

Gość Carmena...
Dokładnie ... ja jestem słabą, zagubioną duszyczką ... i przyciągam samych silnych i zaradnych facetów .... którzy chętnie się mną opiekują ...

Gość ewfrew
Hmmm no to masz problem:D hehehe

Gość Carmena...
Pończoszki to duuuuzo później ... to już zdecydowanie inny punkt wtajemniczenia... :P

Gość gfhfghfgh
to wez sobie dresa z pod bloku

wlasnie drechol bedzie cie sam ciągnął na mecz piwo do baru i ustawki po lasach. bedą wyjścia i adrenalina ;)

Gość księżniczka esmeralda
A ja przyciągam facetów właśnie silnych wewnętrznie. Takich co maja inicjatywę... co prawda chwilowo jestem sama.. Ale bardzo się cieszę że interesują się mną faceci którzy są zrównoważeni i wiedzą czego chcą. Ja po prostu nie jestem miła gdy wyczuwam bierność u faceta. A postawa typu 'co to nie on", niedostępny i twardy mnie odstrasza bo oznacza że facet ma problemy ze sobą. Fajny facet ma dystans do siebie. Dziewczyny, sztuczna pewność siebie u faceta to najgorsze co może być. Wybieram naturalnosć.

na drugie mam julia => Przyciągasz cioty, bo "na co dzień jestem ambitna, chodząca własnymi drogami, zarozumiała okularnica, która zawsze wie lepiej". Myślisz, że tylko dziewczynki potrzebują tatusiów? Jest też cała banda chłopaczków, którzy potrzebują mamusi co im życie ustawi. Myślę, że mężczyzna z jajami szuka sobie wrażliwej kobiety, tak dla dopełnienia. I herod baba mu nie potrzebna, a że co dzień użera się z ludźmi poza domem, nie chce tego robić w domu.