Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka z bitą smietaną

dlaczego nazywacie wyrodnymi matkami

Polecane posty

Gość przegrzewanieee tez ma swoja c
hmm mozna karmic piersia ale jesli dziecko jest np. przegrzewane to i tak bedzie lapac chorobska, bierzcie to pod uwage:P i nie rozumiem tekstu..moje dziecko i ja jestesmy szczesliwi ze karmie butelka' ...a to dziecko wyrazilo swoje zdanie ze chce dostawac mleko sztuczne? wola o jesc i co mu wetkniesz to buzki to wypije byle głód zagluszyc:P co sztuczne to sztuczne i z tym sie chyba zgodzicie,? nie obrazam matek tak karmiacych z blachych powodów, moznaby karmic chodz przez te 3 4 5miesiece...wtedy caly uklad pokarmowy rowniez dojrzewa..no ale jak nie ma tej 'miloci' ze sie chce swoje dziecko wykarmic to trudno.. swiat sie zmienia robi sie taki nieludzki:O

Do powyzej. Kazdy ma prawo do podejmowania decyzji, nie wszystko co lubimy my, jest do lubienia dla innych ;) Troszke tolerancji.

Gość no cozzz
seleminka ja bardzo duzo czytam na rozne tematy i ty chyba powinnas wiecej sie dowiedziec jak nie wiesz ze do 6 miesiaca dziekco nie ma wlasnych przeciwcial otrzymuje je wraz z mlekiem matki po 6 miesiacu sam je wytwarza stad zalecenia zeby karmic 6 miesiacy lub rok

Gość a;
Ale wy pier **cie za przeproszeniem, naczytały sie mamusie od sidmiu boleśi o cudownym eliksirze zwanym mlekiem matki, i teraz udaja miłosierne matki polki, rozwala mnie widok zwykle nieżle utuczonej baby z cycami do ziemi , a obok niej ważące pół tony niemowle wykarmione jej cudownym eliksirem, po piwersze to to jakie jest mleko i czy ma jakies włascicwości zalezy od diety matki jeśli ona żre smieciowe żarcie a tak zwykle w takich przypadkach bywa ( popatrzcie na te zasrne mamuśki ważące po 150 kilo, karmiące swoje pociechy), bo czasu niemają na zdrowe gotowanie, wieć byle co jedza i tym byle czym pasą te swoje dzieci, wiec nie wiem kto tu jest wyrodną matką, ja wykarmiłam troje dzieci butelka i żadne z nich nigdy jakos powąznie mi nie chorowało, jedynie katarek lub kaszel , waże 55 kg przy wzroście 160 cm biust tez mam ładny i niczego nie żałuje . A te maciory karmiom a potem płacza bo po ciąży przytyłam 30 kg(, a po choloerte żarłaś za 5 .) To tyle ode mnie .

Gość no cozzz
ale wlasnie po karmieniu piersia szybciej sie chudnie ,macicy szybko sie obku najwazniejsze jest wlasciwe odzywianie podczas ciazy to duzo daje nawet jak matka nie karmi piersiom. lepiej jak kobieta dba o siebie nie pije nie pali dobrze sie odzywia i nie karmi po porodzie bo nie moze niz taka co pali pije w ciazy a po porodzie bedzie karmic pieriom napewno dziecko tej 1 bedzie zdrowsze . to czy wasze dzieci sa zdrowe czy nie zalezy przede wszytskim od odzywaiania w ciazy a mleko to przeciwciala ktore tez chronia przed chorobami i infekcjami

Gość elca
no i te co nie karmia potem placza ze maja nowotwory piersi bo niestety natury sie nie oszuka jak jest ciaza to i pojawia sie mleko a chamowanie tego procesu lekami ma swoje konsekwencje w zdrowiu kobiety o looool, większej bzdury tu dawno nie czytałam ja sama jak będę mieć dziecko nie zamierzam karmić piersią, mam 75DD i nie chce żeby moje cycki zwisały mi pasa

elcia one juz pewnie wisza....a jesli jakims cudem nie to obwisna przez ciaze:P no i z wiekiem tez:P tak dziala grawitacja ;)