Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia123456

spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość zuzia123456

witam. mam maly problem. okres spoznia mi sie juz 7 dzien. wspolzylam od ostatniego okresu 2 razy z chlopakiem. ale bylismy zabezpieczeni, i nie bylo podczas stosunku zadnych komplikacji. dodatkowo trenowalam dosc ciezko przez 6 dni. zamiast okresu mam mleczna lekko zoltawa wydzieline. nic mnie nie boli. tylko okresu brak. dodam tez ze kilka lat temu nie mialam okresu z powodu nadmiernych cwiczen i diety. co moze byc w tym wypadku powodem opoznienia.. robilem test ciazowy. wynik byl negatywny.. troche sie boje.

cwiczenia raczej powinny przysciepszac pojawienie sie okresu poniewaz jest to wysilek ale jezeli stosujesz diete lub stosowalas to moze przez to sie spozniac i pewnie jeszcze do tego dochodzi stres jezeli wynik testu wyszedl negatyny to poczekaj spokojnie na okres i nie denerwuj sie a najlepiej zrobisz jak pojdziesz do lekarza

Gość zuzia123456
teraz nie stosuje diety. :)

Gość zuzia123456
dopiero dzis chwycil mnie stres. :)

wydaje i sie ze jak zrobilas test i wyszedl niegatywnie to nie powinnas sie martwic powtorz test za 2 dni i wszystko bedzie jasne a jak sie bardzo denerwujesz to idz do lekarza on napewno ci pomoze

moze Ci sie spozniac okres mi kiedys sie spoznil 2 tyg ale nie panikuj jezeli wynik testu byl negatywny to najlepiej powtorz go jeszcze raz z rana i bd wiedziala a jezeli znowu wyjdzie negatywny po prostu udaj sie so lekarza :)

Gość zuzia123456
dzieki za odpowiedzi !