Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luchia

CASTAGNUS,działanie itp. Ktoś brał???

Polecane posty

Gość luchia

Witajcie! Czy któras z was bierze/brała Castagnus? Czytałam w necie troche wypowiedzi o nim i różne są, większośc chwali, a ja mam straszne problemy.Kiedyś cykle miałam bardzo nieregularne, potem sie ustabilizowaly ale od jakiegos czasu organimzm szaleje, do tego miewam czasem plamienia. Kończe właśnie pierwsze opakowanie. Zaczęłam brać na początku miesiączki, trwała 4 dni (zwykle 7,8). Ale niestety następne krwawienie pojawiło się po 14 dniach (tak myśle, ze była to miesiączka). I aż do teraz mam plamienia/krwawienia, juz nie wiem jak rozróżniać jedno od drugiego. Jakby tego było mało, to zrobiłam sobie jeszcze jedno zmartwienie.. 14/15 dc doszło do stosunku-przerywany. Czy podczas stosunku zawsze wydziela się śluz przejrzysty i rozciągliwy? Bo nigdy nie zwróciłam na to uwagi, a teraz sie martwie że może był to śluz płodny, którego wczesneij nie moglam zaobserwowac przez plamienia. Do tego W tym dniu i dzien wczesniej miałam lekkie bóle w podbrzuszu i boje sie że właśnie wtedy mogłam mieć owulację. Czy którejś tez tak organizm szalał przy braniu Castagnusa?

Gość luchia
up, naprawde nikt? :(

Gość luchia
....