Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawzajetym.

Jak go zdobyc?

Polecane posty

Gość zakochanawzajetym.

Witam. Chcialabym poprosic o kilka rad jak zdobyc zajetego faceta. Tak wiem ze wiekszosc zacznie mnie wyzywac od szmat etc. Ale my jestesmy przyjaciolmi i rozmawiamy praktycznie o wszystkim. Uczucie przyszlo jakis czas temu. Na poczatku oszukiwalam sie ze nie moge go kochac przeciez to moj przyjaciel a w dodatku zajety. Tak sie nie robi itp. Mam wyrzuty sumienia. Niestety bardzo go kocham. W koncu musialam sie do tego przyznac sama przed soba. Wiem ze on nie jest do konca szczesliwy ze swoja dziewczyna. Mowi ze czuje ze to sie niedlugo rozpadnie. On na nia ciagle narzeka itp. Nic bym nie robila gdybym wiedziala ze on jest z nia szczesliwy. Ale wiem ze nie jest tak do konca szczesliwy. Ciagle powtarza jak to on by chcial zeby jego dziewczyna byla taka jak ja i ze bardzo mu sie podobam. Dlatego uznalam ze chyba moge zaczac dzialac. Jezeli bedzie wolal mnie to ja zostawi a jezeli nie to bedzie z nia dalej i tyle. Wiec prosze o jakies rady. Dodam ze pracujemy razem wiec spotykamy sie codziennie a on ze swoja dziewczyna rzadko sie spotyka.

Gość nie ty jedna....
w takim razie niech on zrobi krok. Gdyby było mu tak źle z tamatą dziewczyną już byłoby po wszystkim....kolejna która będzie plakać z powodu tego ze jest tą drugą.

Gość zakochanawzajetym.
On twierdzi ze narazie od niej nie odejdzie gdyz ja kocha a jakby z nia zerwal to ona by sie zalamala bo ma jakies klopoty rodzinne. Ja juz nic nie rozumiem. Niby ja kocha ale ciagle powtarza ze jestem jego idealem.

Gość lalalalalBum
daj sobie spokoj jak bedzie chcial z nia zerwac to to zrobi A TY SIE NIE LADUJ W CZYJŚ ZWIAZEK !!!!!!!!!!!!!!! ;/

dziwny przypadek. moze on poprostu chce się komuś wyżąlić i dlatego narzeka do Ciebie na swoją dziewczyne (nikt nie jest idealny) ale może ją kocha naprawde.

Gość zakochanawzajetym.
On mowi ze nigdy nie znal takiej wspanialej dziewczyny jak ja. Ze nie wie co sie z nim dzieje bo jest z nia a mysli ciagle o mnie. Marzy itp. Mowi ze gdyby byl sam to chcialby byc ze mna i ciagle takimi tekstami do mnie zajezdza. Dlatego wiem ze mu sie podobam. Jak sie spotykamy chociazby w parcy to czuc taka "chemie" miedzi nami. Jedyna przeszkoda jest jego dziewczyna. Wiem ze na jej miejscu nie chcialabym zeby ktos mi sie wpier... do zwiazku wiec jak narazie nic nie robie. Ale ja tak dluzej nie potrafie... Chce z nim byc... a nie wiem co robic.

Gość cecil89
nie rozumiem autorko, czego Ty tu nie rozumiesz. On bada grunt. Słodzi Ci, wmawia że ejsteś dla niego wyjątkowa ZAZNACZAJĄC PRZY TYM, ŻE NIE RZUCI SWOJEJ KOBIETY. Jasno, choć między wierszami daje Ci do zrozumienia, że możesz być tą DRUGĄ. nigdy pierwszą...

Gość nie ty jedna....
typowe, chce Cię mieć na boku bo już znalazł kogoś z kim chce być. Nie zostawi jej nawet gdybyś na rzęsach staneła. Taka prawda. Gada, rajcuje ciebie, ty wniebowzięta a on leci do dziewczyny i mówi jej to samo - z tym ze on mówi jej to na serio

Gość cecil89
niestety. nie ty jedna ma racje

Gość zakochanawzajetym.
On mowi ze niedlugo sie z nia rozstanie... Wiem ze mozecie pomyslec ze jestem naiwna czy cos. Wiem jak to wszystko wyglada. Ale jak juz mowilam to uczucie pojawilo sie niedawno. Nawet to miesiac nie trwa. On sam mowi ze nie wie co sie z nim dzieje i sie gubi.

Gość nie ty jedna....
a ile czasu jest z tamta dziewczyną?

Gość pozniej znajdzie sobie
nastepna kochanke na boku

Gość zakochanawzajetym.
oni sa razem 7 miesiecy

Gość nie ty jedna....
zastanów się w takim razie czy chcesz się w to pakować. Prawda jest taka że jeśli nawet odejdzie od niej to za 7 miesięcy znajdzie kolejną, której bedzie mówił o swojej dziewczynie - ale tą dziewczyna bedziesz ty. Dla mnie taki facet nie istnieje - zajęty = trup.

Gość zakochanawzajetym.
bellabellabe ja mam 22 on 23.

Gość panga niedotykalska
Jedyna przeszkoda jest jego dziewczyna. Wiem ze na jej miejscu nie chcialabym zeby ktos mi sie wpier... do zwiazku wiec jak narazie nic nie robie. Ale ja tak dluzej nie potrafie...:Ojedyna przeszkoda jaka ja widze jestesTY moja droga autorko...kazyd ma swoje gorsze i lepsze okresy a ty przyczyniasz sie do poglebiania ich kryzysu bo pragniesz z calego serca aby ten ich zwiazek sie skonczyl....nie nazywaj sie jego ,,przyjaciolka'' bo nia nie jestes:O tylko czekasz zeby swoj tylek podsadzic:O:O ale pamietaj tak jak potraktuje on swoja dziewczyne teraz pozniej ten sam los czeka ciebie .....taka prawda

Gość lamammamia!!!!!
chcesz zdobyc zajetego faceta?? przyjdzie i czas na Ciebie, a potem bedzie lament pt. dlaczego brak solidarnosci jajnikow?? baby sa gorsze od chlopow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość panga niedotykalska
jeszcze jedna zlota mysl:D:D nie moge sie powstrzymac:P jest takie powiedzenie nie bierz duuupy ze swojej grupy ....zastanow sie nad glebia tej mojej zlotej mysli:P ty sie cieszysz ze pracujecie razem i widzicie sie codziennie moja droga jesli nawet bedziecie razem to wczesniej czy pozniej zle sie to skonczy:P rozpatrz wszystkie mozliwe zakonczenia waszego romansu:D 🖐️

uważaj na takich przyjaciół też miałam kumpla, co mi w rękaw płakał jak to dziewczyna go nie rozumie, jakie to ona ma ciągle humory, albo depresyjne nastroje i ze go kontroluje....a poza mną miły i czuły dla niej, uczucie kwitło i kwitnie... nie wiem czemu mi te rzeczy opowiadał - może myślał, że ja coś od niego oczekuję, czy ze dzięki temu przy nim będę, bo znalazł słuchacza, tyle że ja wolę zajmować sie swoim facetem a tamten kolega teraz nad morzem z dziewczyną :O

Gość panga niedotykalska
aha i jeszcze jedno ....rajcuje cie sama mysl ze on ci slodzi,ze powtarza ze jetes jego idealem :D a to dlatego moja droga ze jeszcze nie sprobowal twoejgo miodu:Pjak juz bedzie c ie mial stwierdzi ze nic specjalnego i bedzie dalej poszukiewal swego idealu ale juz w nastepnej...:D

Gość nie ty jedna....
podoba mi się to określenie - jeszcze nie spróbował twojego miodu :) hehe....potem jadu :p

Gość lamammamia!!!!!
panga ma racje - podpisuje sie pod tym rekami i nogami :D