Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geluś

cy jestem w ciazy?cekam na normalne nie obrazliwe odpowiedzi

Polecane posty

Gość Geluś

ostatni tydzien spedzilam z chłopakiem i przezylam swoj 1 raz,kochalismy sie przez pare dni z abezpikeczeniem ale byly rowniez ppieszczoty przy ktorych sperma mogla dostac sie do pochwy,od 2 dni jestem senna choc nic nie robie,le sie czuje i dodatkowo bol glowy.czy ja jestem w ciazy czy takie objawy ktore mam moga to oznaczac?jeszcze dodam ze niby dostalam okres ale mialam go tylko 2 dni i nie wiem czy raczej to nie bylo jakies plamienie...okres sie przerwal i niby powrocillec nigdy nie mialam czegos takiego.czekam na normalne odpowiedzi a nie obrazliwe;/

Proponuje poczytac kilka postow nizej. Tutaj znajdziesz pelno wypowiedzi na ten temat. Nikomu sie nie bedzie chcialo odpowiedziec na Twoj temat bo poprostu takie pytania staja sie juz nudne... Pozdrawiam i mam nadzieje ze zanim nastepnym razem zaczniesz uprawiac seks pomyslisz co przezylas tym razem martwiac sie czy czasem ,, nie wpadlas"

Gość wies spiewa i tanczy te
a testu nie laska zrobic?ja pierdole!skad sie biora tacy ludzie???robisz test i wszystko jasne.nikt w Twojej macicy nie siedzi!

Gość farmaceutka .....
a kiedy sie kochałaś i i kiedy miała ostatni okres ale nie ten który uzałaś za plamienie tylko ten wczesniejszy. dokładne daty napisz.

Gość Geluś
no kres powinnam tak jakos dostac,a kochalam sie 23,22,20 lipca a ten okres dostalam 23 wieczorem.sama nie wiem co o tym sadzic ale nigdy tak sie nie czulam jak teraz,zabezpiecalismy sie i gumki nie pekly ale chłopak mogl miec plemniki na rekach i mnie dotykal lub gdy lezal bez gumki swoim penisem na pochwie...

pierwsze objawy ciąży pojawiają się około 3/4 tyg, jest ich niewiele ewentualne złe samopoczucie, mdłości dopiero w 6 tyg kilka dni po stosunku to z pewnością nie objawy a psychika żadne zabezpieczenie nie daje 100 % zrób test w terminie spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie

Gość Geluś
dzieki za odpowiedzi