mrufffka 0 Napisano Lipiec 27, 2010 Odsprzedam bilet lotniczy LOT ze Stambułu do Warszawy (w jedną stronę) na 31 lipca za 300 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobic do 54kilosow Napisano Lipiec 27, 2010 300zl????????? a ile trzeba zaplacic za zmiane danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrufffka 0 Napisano Lipiec 27, 2010 w sumie to nie wiem bo nigdy danych nie zmieniałam, ale wydaje mi się że jeśli rezerwowałam przez internet bilet to chyba nie musze płacić za zmiane danych mogę to zrobić logując się na rezerwację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobic do 54kilosow Napisano Lipiec 27, 2010 oczywiscie ze sie placi za zmiane danych ......... jakie to linie lotnicze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrufffka 0 Napisano Lipiec 27, 2010 lot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobic do 54kilosow Napisano Lipiec 27, 2010 Zmiana nazwiska na bilecie nie jest możliwa. Jeżeli jednak jest to niezbędne konieczne jest anulowanie wykupionego biletu i zakup nowego na właściwe nazwisko w cenie dostępnej w danym dniu. http://www.lot.com/web/lot/your-assistant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrufffka 0 Napisano Lipiec 27, 2010 masz rację ale bez sens i teraz bilet przepadnie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmklm Napisano Lipiec 27, 2010 chcialas kogos oszukac i sie nie udalo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrufffka 0 Napisano Lipiec 27, 2010 tak jasne.. raczej chciałam pójść komuś na ręke i sprzedać bilet za 1/3 ceny, którego i tak nie moge wykorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ja jakos zmienialam Napisano Lipiec 30, 2010 bilecik:) jest mozliwa zmiana nazwiska na bilecie w jakims czasie przed odprawa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach