Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniZelkowa

Co to oznacza?

Polecane posty

Co oznacza jak Twój były chce się z Tobą przyjaźnić,mieć kontakt bo jemu tego brakuje ?Ma na myśli coś więcej ,czy tylko kontakt??Dodam,że z jakieś pół roku nie jesteśmy razem.

Gość nudzi mu sie wiec sprawdza czy
byla jest dalej na zawolanie:o

Gość niby nic a...
może po prostu się go zapytaj?

Pytałam, i jaką dostałam odpowiedź?Że tak po prostu,bo jemu tego brakuje i chce mieć kontakt,a nawet czasem wyrwać mnie z domu,nawet z jego znajomymi...

Gość niby nic a...
może zrozumiał że Ty jesteś Tą?

pies ogrodnika:o

egoizmem z jego strony jest przyjazn, jesli jej jeszcze zalezy :o

Mi nie zależy,ja chcę by dał mi spokój,chce zapomnieć w spokoju i nie myśleć o wszystkich krzywdach!!A On pisze jakby nigdy nic.....

Gość lamammamia!!!!!
U mnie bylo tak, ze chcial, abys znow sprobowali... Jesli nie chcesz miec zadnego kontaktu z nim to: poinformuj go o tym, a jesli to nie poskutkuje to zablokuj go tu i owdzie, zalezy skad pisze do Ciebie.

Robiłam to,ale zawsze znalazł sposób,nawet jak go odblokowałam po kilku miesiącach zaczął znowu pisać....

Pisałam już kiedyś to dziewczynie która była w podobnej sytuacji. Jesli coś do niego czujesz: jeśli będziecie się przyjaznic, będziesz sobie pewnie robić nadzieje, będzie Cie bolało gdy będzie mowił ze idzie poznał jakąś pannę itd. Ale mimo wszystko dla ukochanej osoby warto się poświęcic. Lepiej być przyjacielem, kimś ważnym w życiu tej osoby, niż tylko znajomym z nk, któremu po paru latach nie powiesz cześć na ulicy bo się nie poznacie.. ja tak uważam.

Gość lamammamia!!!!!
Wiesz, Zelkowa.... Jeden z moich ex odzywa sie dluuugo, ja lubilam z nim rozmawiac itd stad wiem do czego zmierzal, ale nie uleglam- nie chcialam. Ale inny z moich ex mimo ze pisal, nigdy nie doczekal sie mojej odpowiedzi. A pisal strasznie dlugo po naszym rozstaniu (ja zerwalam). Ani razu nie odezwalam sie, a on wciaz pisal. Glownie odnajdywalam jego wpisy w archiwum GG... poniewaz nie mialam go na liscie, a i nie chcialam otrzymywac wiadomosci od nieznajomych. To naprawde nie jest problem. Gdzie Ty problem widzisz?

Bo bardzo mnie krzywdził,to moja pierwsza miłość,więc zawsze coś zostanie,choćby sentyment,a ja chcę ułożyć sobie życie na nowo bez dodatkowego byłego chłopaka.

lamammamia--> Ja z nim byłam trochę czasu,jednak to ponad 2 lata i kochałam go jak nikogo innego,był dla mnie wszystkim,jak się rozstaliśmy dałam mu szansę po półtora roku i starał się tylko miesiąc,po każdym rozstaniu wyzywał mnie więc dlaczego mam chcieć utrzymywać z nim kontakt.Blokowałam go kiedyś przez kilka miesięcy i było mi lepiej,tylko że ja tak nie potrafię.A On nie może dać mi już spokoju,nic do niego nie dochodzi, nie dochodzę,że nie chce mieć z nim żadnego kontaktu.

Gość lamammamia!!!!!
Zelkowa, a czy ja pisze, ze Ty masz utrzymywac z nim kontakt? wez czytaj dokladnie co ja pisze:o skoro tak, to jestes na niego skazana:D ile Ty babo masz lat, ze wypisujesz tu jakies teksty o tym jak to nie umiesz nie reagowac na jego zaczepki? bo do tego sprowadza sie to, co napisalas :)

Gość lamammamia!!!!!
No jak co dziecinko? Olac go!!! Nie odbierac tel. - odrzucac polaczenia. Nie odpisywac na smsy. Od razu usuwac. lub zmienic nr. Nie odpisywac na gg. Zablokowac. Usunac konto GG, zalozyc nowe z nowym nr. Jak sie chce, wszystko mozna. Jesli nachodzi Cie w domu - policja.

Gość lamammamia!!!!!
Zmien numery- tez nie pomoze? Jesli chcialabys dziecino cos z tym zrobic, to byc zrobila. Jara Cie to, ze jakis koles pisze do Ciebie wiecznie? przeciez jestes powazna, a nie zalosna dziewczyna. wiec wykaz sie rozsadkiem i rozumem. wierze w ciebie ..

Gość lamammamia!!!!!
Pociesz mnie, ze nie ma wiecej niz 20lat? ;)

Gość lamammamia!!!!!
a Ty?

lamammamia--> a co to da jak się dowiesz ile mam lat,wyśmiejesz mnie czy jak? Jestem młodsza od niego o 2 lata.