Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vergessen

Sex - lepiej w dyskotekowej toalecie czy w hotelowym pokoju ?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Co o tym myślicie, wolałybyście kochać się z nieznajomym w dyskotekowej toalecie czy w hotelowym pokoju ? Są tu takie dziewczyny,które spotkały się w tych miejscach na sex ? Napiszcie czy byście zrobiły to jeszcze raz czy raczej już nie. Ja chętnie zaproszę do holelu na noc atrakcyjną, otwartą i sympatyczną dziewczynę z Warszawy w wieku 20-30 lat.

Gość hgjghjg
idziesz na dicho kupujesz 2x sety wodki z redbulem + slomka dajesz lasce a potem ruchasz

Gość drakkkaa
Nie ma nic przyjemniejszego jak seks w dyskotekowej toalecie. Wkładasz głowę dziewuchy do muszli klozetowej ruchasz ją od tyłu i rzygasz na jej łeb.

nie żartujcie, że tak się bzyka na dyskotekach ? Przynajmniej w Wawie nie ma czegoś takiego jak sex za Colę czy piwo za 3 PLN ? Aż nie chce mi się wierzyć, że tak jest na wiejskich dyskotekach ? Nigdy nie byłem na dysce na wsi. Jak jest na wiejskich dyskotekach ?

Gość maybe, maybe
Z totalnie nieznajomym to lepiej w toalecie. Z takim nieznajomym do seksu lepiej w hotelowym pokoju.

Dziewczyny, gdzie jesteście ??? Nie wierzę, że wszystkie dziewczyny oglądają mecz Lech-Sparta ?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
Ciągnie nie ciągnie ale ja Tobie obciągną

eeeeee nawet nie pytasz mnie o nic a już chcesz obciągać a z jakiego miasta jesteś i ile masz lat

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
mam 37 lat i jestem gejem chętnie ci udostępnie mój odbyt

ale pomysły w kiblu to dobre na szybki numerek i jak tam randki vergessen? poumawiałeś się/