Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja głosuje no obydwóch

depilator braun-problem

Polecane posty

dziewczyny mam DEPILATOR BRAUN 7781 XPRESSIVE i zauważyłam że on wcale nie chce golić włosków, moge nim normalnie przesuwać po nodze a on i tak włosków nie ruszy... a jak je '' ruszy '' to nie wyrywa tylko przycina, jak przejadę ręką to czuję jak mnie kłują co robić

to jest depilator, a depilator wyrywa przecież włoski, a mój to chyba szlag trafił, bo je przycina tylko i nic więcej.... mam go jakieś 3 tyg i użyłam go 2 raz

Gość w Pacanowie Kozy kują
zmień nasadkę - ma również głowicę golącą

próbowałam każdą nasadką i nic nie pomogło, czytałam gdzieś na kafe że dziewczyny też miały takie problemy z braunem :(:(

Gość w Pacanowie Kozy kują
wcale nie wyrywa? trudno pomylić golenie z wyrywaniem...

Zatem depilujesz włoski. Chyba wiem o co Ci chodzi. Głowica depilatora kręci się bardzo szybko dlatego włoski są wyrwane gwałtownie i czasami są po prostu przycinane, bo pęsetki nie chwytają włoska dokładnie, dlatego np po 2 dniach jest szczecina. :D Trochę chaotycznie napisane, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi. Zamiast depilatora lepszy jest wosk moim zdaniem.

dokładnie tak jest kochające jeść i co ja mam z nim teraz zrobić, kupiony 3 tyg i kasa wyrzucona w błoto 😭

Nic nie zrobisz :P To nie tylko braun ma taki problem, ale chyba depilatory każdego producenta. Ja nie mam brauna, a też mam wrażenie, że nie wyrywa dokładnie wszystkich włosków i muszę co kilka dni poprawiać. ;)