Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Gość cajou
dziewczyny, chcecie serio brac udzial w tym castingu??

noto sie teraz usmialem:P:P:P ani zevmnie desperat, ani castingu nikt nie urzadza od temat jak temat a noz widelec ktos rozsadny sie utrafi z kim mozna zamienic kilka slow albo razem pomilczec;)

Gość skad jestes whiskacz? ?
lubisz spacer w deszczu?

Gość whiskacz, a co rozumiesz
JA tez myslałam o zyciu piszac o pociagu, no co Ty wiem, ze to tylko kafe, ale nie znaczy to, ze jestem wybitnie nierozgarnieta. Fajny deszcz, poza tym. Troche zimno.

Gość powiesz mi?
A czym jest dla Ciebie Wolnosc Wyciskaczu?

No ja jestem fascynująca............ale w castingu nie wezmę udziału, gdyby co.

Gość whiskacz, a co rozumiesz
casting? srasting! abc- rozbawiłas mnie! fascynujaca osoba to taka, o ktorej ktos mysli, ze jest fascynujaca, a nie wchodzisz na topik, albo do czyjegos domu i oglaszasz- jestem fascynujaca!!! :D:D:D powiedz cos jeszcze, bo chetnie sie posmieje w ten deszczowy dzien......

No wiesz, jestem inteligentna..a to ponoć jest bardzo seksowne..Czyż nie?;)

wolnosc to wolny umysl nieograniczony niczym co probuje narzucac system, ktory nastawiony jest na kontrole spoleczna, wymusza zachowania oszukujac ze to czy tamto sluzy naszemu dobru, plityka religia media sluza tenmu by prac nasze mozgi ja jestem od tego wolny, jestem niezalezny, walcze teraz o niezaleznosc finansowa,bo malrzenstwo z bankami to marna przyjemnosc innymiu slowy nie musze miec by czuc sie szcesliwym a to co daje szczescie za to nie place

nie odpowiedziales na pytanie

no jest wazne, bo ja np. z wawy

Gość znaczy zwiazek dusz
;) a ja tam czekam na tamtym starym topiku na Ciebie:P maruda jestes🖐️

Lublin to najgorsze co mogles wymyslec :-0 a czego przepraszam zamierzasz sie uczyc w tym wieku?

hmm, wawa jest piekna a lublin jest na kocu swiata, w lublinie za to masz mnostwo szmateksow.

zwiazek dwojga to takze silny zwiazek emocjonalny i duchowy, zal ze malo kto przyklada do tego uwage i to co buduje sie czasami przez dlugie lata w jednej chwili burzy sie niczym zamek z kart, jak to jest, nie moge tego pojac czy ktos mysli podobnie??

to co buduje sie czasami przez dlugie lata w jednej chwili burzy sie niczym zamek z kart, jak to jest, nie moge tego pojac...czasami wcale nie potrzeba długich lat.Wszystko zależy od człowieka,którego spotykasz na swojej drodze. I nieważne czy znajomość trwała lata czy tygodnie...zawiedzione zaufanie zawsze tak samo boli.

nie pojeta dla mnie rzecza jest ze tak lekko traktuje sie tak powazne rzeczy, kiedys bylo nie do pojecia to co dzis uwazane jest powszechnie za normalne nie jestem stary ale myslenie ma zupelnie inne dzisiejsze kobiety nie potrafia cieszyc sie z malych rzeczy, dasaja sie i ciagle chca czegos wiecej, czegis innego, lepszego w koncu i tak trafiaja na fora jako samotne i nieszczesliwe a przeciez latwiejsza rzecza jest dbac o milosc niz ja znalezc

gdybym spotkal ta jedna , ktora posiada zasady moralne, nieco skromna, nie rzucajaca sie w ogien jak pojebana:P nie wachalbym sie dlugo ale to sa naprawde jednostki , skrzywdzone przez zycie, ukrywajace sie gdzies w domach

A dzisiejsi mężczyźni? Jacy są? Niby lepsi? Mam już swoje lata i kolejny raz komuś udało się mnie cholernie zranić. Komuś, kto mnie po prostu zauroczył, mimo iż nie wygląda jak Apollo i ma za sobą tzw.przeszłość.Najlepiej byłoby sobie powiedzieć " ja wy faceci ze mną, tak ja w wami" i zero skrupułów.Jest tylko jeden problem...ja tak nie potrafię.

Jore i dlatego nikomu juz nie zaufasz?? przeciez mozna zawsze stawiac sprawe jasno zgadzam sie ze faceci dzisiaj przypominaja kobiety, kreca matacza kombinuja, a przciez facet powinien mowic wprost np: ma ochote z toba na sex i nic poza ty i sprawa jest jasna, albo: chce Ciebie poznac i moze cos z tego wyjdzie nie generalizuje czy kobiety sa korsze czy faceci ludzie sa poprostu do dupy niezaleznie od plci

A powiedz mi ile razy można komuś zaufać a później z tego powodu cierpieć? Można ileś tam razy,ale w końcu przychodzi taki moment,że odechciewa ci się wszystkiego. Ja mam tę wadę, że oceniam wszystkich według siebie...nie potrafię kręcić, kłamać i udawać. I woborażam sobie, że wszyscy są tacy. I zwykle dostaję po d...e.