Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Whiskacz- nie bądź skubańcem, są jeszcze fajne dziewczyny. Niewiele, ale są. Masz być fajnym facetem, a nie skurwysynkiem od razu, bo jedna dała Ci popalić. każde zdarzenie dodaje nam doświadczenia. Musimy tak traktować to co się stało. Plan dłubania niewiadomowczym na dzisiaj wykonałeś? :P

Whiskacz- ale Ty jesteś taki interesowny- zaraz będziesz chciał coś w zamian :p Nie wiem, no waham się... ;P

Najlepiej takiego niedostępnego zimnego drania ;) Kobiety uwielbiają takich popaprańców. Zawsze wtedy gdzieś z tyłu głowy czai się myśl- ja go zmienię, będzie jadł mi z ręki ;) przeważnie się nie zmienia...

kochaniutki, teraz ja też wiem, że się nie zmieni i trzeba każdego przyjąć z całym dobrodziejstwem inwentarza ;) Ale parę lat do tego dochodziłam ;) Najdłuższe dochodzenie w moim życiu ;) Ale, ale... co myślą faceci, kiedy widza jakąś wadę u kobiety, którą są zainteresowani? Od razu do odstrzału? Czy jest jakaś szansa?

nie wiem jak u innych ale jesli nie barzdo mnie razi wada to szansa jest, w koncu taka wade mozna pokochac, cenei sobie iuntymnoisc, prywatnosc z zaletami i wadami , wtedy kiedy nalezy wylacznie do mnie;) WADY PO CZASI PRZESTAJA MIEC JAKIEKOLWIEK ZNACZENIE :p znasz kogokolwiek bez wead oprocz mnie ??;P zartuje mam kilka ale czesto okazuje sie ze pzreszkadzaja wylacznie mnie:P

Pisałeś wcześniej, że masz problemy z kompem, więc literówki zganiamy na sprzęt a nie na Bogu ducha winne małe piwko. Są wady różnego kalibru, są wadeczki i wadziska. Wadziska dyskwalifikują od razu. Wadeczki należy pokochać, bo dodają uroku związkowi ;)

Gość witamwklubie
w październiku :D na pieczeń się nie nadaje :) Lady co do wad u kobiet :) Zauroczyłem się kiedyś w pewnej Pani :) zauroczenie po jakims tam czasie sobie dojrzało. Tak się skladało, że mieszkała daleko ode mnie. Zatarł się w mej pamięci jej obraz. Gdy ja zas słyszałem, zamykałem oczy i z radościa dopiłem się w dzwięku jej śmiechu :) nigdy nie szukałem ideału, jednak mam pewne fetysze, które potrafia z miejsca dyskwalifikować kobietę. Przede wszystkim to głupota :) i głos.

witamwklubie- na szczęście śmiech i głupota to są cechy, które widać na pierwszy rzut oka, albo ucha ;)

Gość witamwklubie
Nie zawsze. Niektórzy dobrze się kamuflują :)

n o wybacz- kamuflować możesz różne rzecz, ale nie śmiech czy głupotę. To widać od razu.

Przeproś piwko, ono Cię lubi, pewnie z wzajemnością ;). Wybaczy Ci ;)

Czy to nie ekonomiczniej byłoby kupić beczułkę, czy jak to się tam nazywa ;)

Gość witamwklubie
Browar ?:D wychodzi drogo...

O nie, nie, ja się nie dam wykolegować;) wpadnij do mnie niczego nie obiecuje poza tym ze ciebie tez tak pokocham powyrywasz mi za to chwasty w ogrodzie Tak to leciało jak powyżej. Wyrywanie chwastów miało być konsekwencją czegoś innego ;) Tylko coś się obawiam, że złe kilometry dzielą nas ;)