Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinnaCzes

Czy to dziwne ze w tym wieku,,,,

Polecane posty

Gość niewinnaCzes

Czy to dziwne dla faceta, jesli dziewczyna ma 21 lat i w dalszym ciagu jest dziewicą? Zaczynam miec kompleks, bo jestem dalej dziewica. Jestem atrakcyjna tylko jak dotychczas nie bylo pomiedzy mna a facetem tego czegos zebym mogła zdecydowac sie na ten 1 raz. To chyba chore i cos nie tak. A facet jak sie dowie, to peknie ze smiechu. :/

Naczytalas sie bravo girl? To czy jestes dziewica powinno byc tylko i wylacznie TWOJA sprawa. To czy postanowisz sie przespac z chlopakiem powinno byc tylko i wylacznie TWOJA przemyslana decyzja. Nie zmuszaj sie do niczego. No ale jezeli czujesz, ze jestes w tyle w tym pedzie za straceniem dziewictwa w wieku 13 lat to sorry. No facet peknie ze smiechu i nie bedziesz z kim miala tego dziewictwa stracic :O Jesli bedzie z Toba tylko dla seksu to pewnie pokreci nosem, bo seks z dziewica jest gorszy niz z parnerka rozdziewiczona. Jesli facet Cie kocha, to bedzie sie cieszyl, ze jestes dziewica.

Gość saibinaa
zgadzam sie, ja stracilam dziew. w wieku 20 lat , a raczej blizej 21roku zycia, i nigdy nie czulam wsydu ani oporu przed tym ze jestem dziewica. swojego chlopaka kochalam i bylo cudownie, mimo ze nie jestesmy razem, wiem ze obydwoje zawsze bedziemy miec do tego sentyment(moj facet byl prawiczkem) no to tyle. ogolnie co do kwesti wieku i dziewictwa/ wiek naprawde nie gra roli, i po 1 razie zorientujesz sie ze mogłabym czekac jeszcze lata na ta chwike byle tylko to zrobic z odpowiednim facetem..;)

Gość niewinnaCzes
Ale kiedyś spotkałam się z komentarzem, że jestem dinozaurem i tacy jak ja już dawno wyginęli. Koleżanka zaleciła, szybki numerek z kimkolwiek, bo później będie już tylko gorzej... Oczywiście koleżanki zdanie mi lata, ale jeśli facet się dowie to przecież będzie myślał że mam coś z głową nie tak... (może i mam) Coraz częściej się nad tym zastanawiam, a jeśli zostanę nią do końca życia. Koszmar.

Gość kostka lodu z dziurką
po śmierci z twoim dziewictwem się robaki rozprawią :D

Gość tak dziwne, zabij się

Gość vdrgfd
troche do dupy...dziewice pozniej trzeba wszystkiego uczyc bo sa z nich takie sieroty w lozku faceci wola takie ktore chociaz troch cos potrafia i nie mowie o dziwkach

Gość niewinnaCzes
no to kicha :/ facet wyżej to pisze?

Gość 268441
gowno prawda za przeproszeniem co ten u gory wypisuje... Bo powiem ci tyle ze jak spotkasz tego jedynego z ktorym bedziesz cale zycie to on bedzie zadowolony ze ten pierwszy raz bedzie wlansie z nim ... dlatego nie ma sie co przejmowac tylko wrecz przeciwnie.. z tego powinnas byc dumna ze nie jestes jakas pierwsza lepsza ktora pierwsze co robi to wskakuje facetowi do lozka.... ja stracilam dziewictwo z facetem z ktorym jestem do tej pory, zrobilam to po pol rku bycia z nim i juz wtedy wiedizlam ze to on wiec chcialam zrobic to akurat z nim.. mialam wtedy 19 lat ... Ale powinnas sie tym cieszyc i czeka cna tego jedynego z ktorym to zrobisz bo pierwszy raz to jest wyjatkowa chwila a nie szybki numerek...

Gość niewinnaCzes
a może nam sie tak wydaje? bo w końcu facet pisze że to lipa, dla mnie to jest cos bardzo istotnego. Chce żeby był odpowiedni mężczyzna, miłość wpaniałe miejsce, atmosfera pełna szacunku, bezpieczeństwa a przede wszystkim miłość. Chyba się za dużo filmów naoglądałam...

Gość 268441
tak jest i nic nam sie nie wydaje.. a to ze jakis jeden depil tutaj wszedl i tak napisal to o niczym nie siwadczy.. pozadny facet ci tak nie poiwe tylko bedzie sie cieszyl ze to wlansie z nim z tym ktorego kochasz bedziesz to robila pierwszy raz.. i dla niego bedzie to wyjatkowe uwierz mi ;) a ci faceci co tak mowia to sa zwykli napaleni debile ktorych interesuje tylko lozko sex i wyglada panienki i nic wiecej....

Gość 268441
zreszta sa tez tacy to mowiac tak ze dziewica jest niedosiwiadczona chca sie popisac przed kuplami albo zagrac takiego cwaniaka a w glebi moze byc inaczej naprawde... tak samo jak facet moze powiedziec ci ze nie jest prawiczkiem a tak naprawde jest tylko mowi tak bo chce sie popisac bo dla nich to jest wstyd... dla nas powinno to byc powodem do dumy dziewczyny.... bo taka osoba nie jest taka ktora pakuje sie na iperwszej czy drugiej randce do lozka... Kochana ciesz sie tym a nie przejmuj... a jak ktos ci cos glupiego na ten temat powie to mu odpowiedz ze akurat masz byc z czego dumna bo jestes kims a nie jakas lalunia pakujaca sie do lozka...

Gość niewinnaCzes
tak, a potem do 30 stki bede czekać na księcia z bajki i okaże sie że takich nie ma. A później będe stara i nikt mnie nie będzie chciał jak będe sobie tak wybierać i marzyć. A faceci- jeśli tu jacyś są, co sądzicie o 20 paroletnich dziewicach?

Gość dziewictwo
można stracić z dildem, bez ryzyka ciąży lub choroby, a ze skutkiem podobnym, gdyż szybciej można osiągnąć orgazm i wtedy ból przebicia błony pomiesza się z rozkoszą. Szybki numerek z byle kim, to porażka: ból bez przyjemności. Będąc już po samodzielnym rozprawiczeniu pełnowartościową seksualnie kobietą można oglądnąć się za księciem z marzeń, o takim: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg lub takim: http://img120.imageshack.us/my.php?image=dziadek2xi0.png. będąc taką: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png

Gość hygstern
skoro nikt cie nie chce to przelec sie z pierwszym lepszym skoro wtedy poczujesz sie szczesliwsza.... xD

Gość niewinnaCzes
dzięki, dzięki :/ pisałam,że jestem wystarczająco atrakcyjna... lecz nie o to tu chodzi przecież, dobra jeszcze raz dzięki.

Gość Nie jest to dziwne... .
etam, bez przesady Ja także straciłam dziewictwo późno - 21 lat i dl amojego facte to było piękne Teraz ta mania tracenia dziewictwa jest jakaś dziwna i głupia.. Nastolatki ktore myslą ze przez d... zdobęda faceta, albo że jak straca dziewictwo to sa dorosłe... Durnota. Normalnie, wrazliwi, inteligentni faceci to doskonalen wiedzą i rozumieją. Tak trzymaj Dziewczyno - nie daj się przekabacić :) Ja jak czasem wspominam, to żałuję, że tak prędko je straciłam.. choć zrobiłam to z chłpakiem z którym byłam rok i bardzo sie kochaliśmy... Nie wyszło nam jednak, więc skzoda, że nie moge odzyskać tego daru, jakim kobietka obdarza swojego męzczyznę... Bo to naprawde fajna sprawa :) Ja tak uważam. Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry :)

Gość niewinna korzystaj z ycia :D