Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G9105

Włosy - pomocy, proszę o opinie :)

Polecane posty

Gość G9105

Cześć! Mam do WAS prośbę, jestem tego pewna że co druga kobieta rozjaśniała sama włosy,albo na nich eksperymentowała, więc moje pytanie, problem polega na tym, że... Miałam pasemka robione w maju jasny blond, na ciemych blond włosach, po czym wczoraj zachciało mi się zmiany (kobieta zmienną jest,eheh) no i rozjaśniłam całą głowe rozjaśniaczem 5-7 tonów pisało, trzymałam około 50 minut, więc problem polega na tym, że na moich włosach gdzie nie były farbowane wyszły takie żółte, a na pasemkach normalne fajne białe. Więc pytanie, czy mam je znów rozjaśnić ?? żeby pozbyć się żółtego? Oczywiście odczekam trochę, ale i tak włosy są w świetnej kondycji (o dziwo, hehe!) Licze na wyrozumiałość : ) Pozdrawiam Gorąco ;*

Gość szalonakrowka
najlepiej kup szampon likwidujacy zolty odcien blond wlosow. jest duzo bardziej bezpieczny od rozjansiaczy oraz SKUTECZNY.

mozesz rozjasnic ale najbezpieczniej za minimum miesiac... chociaz jak na moj gust, to platyna juz jest pase. mnie sie marzy cieply piaskowy blondzik mmmm ;))))) a teraz mam braz;d i musze czekac az wlosy odrosna bo nie chce rozjasniac farbowanych , tylko naturalne, bo zdrowiej i ladiej beda wygladac ;DD