Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanael75@wp.pl

Poznam puszystą kobietę

Polecane posty

Gość fanael75@wp.pl

Jak w temacie - poznam puszystą/okrągłą kobietę, w wieku powyżej 40 lat. Celu znajomości chyba nie ma sensu pisać... Coś o mnie i bliższe informacje to albo jak rozmowa się rozwinie w wątku, albo poprzez e-mail. Bardzo proszę, by żartownisie i inne dziwne stworki nie zaśmiecały tego wątku bzdurami. Z góry dziękuję.

Gość Medionka
Nie napisales ze jestes zonaty.

Gość klikkilkkkilk
co w twoim rozumowaniu znaczy puszysta? znaczy sie... ile ma miec wzrostu i ile ma wazyc?

Gość fanael75@wp.pl
klikkilkkkilk - napisz do mnie na e-mail... Medionka - tak - jestem żonaty. Co jeszcze muszę napisać? Jakim samochodem jeżdżę i w którym banku mam konto? Nie rób sobie kobieto jaj - wiesz o co mi chodzi...

Gość Wnikliwa Jadzia
Mnie bardziej interesuje stan tegoż konta a nie w jakim banku :P

Gość fanael75@wp.pl
To jak miałem napisać? Okrągłą? Hahaha... Inaczej - poznam kobietę "przy kości" - i niech niezainteresowani wstrzymają się od komentarzy...

Gość kujawiankaaa
fanael75@wp.pl,a co gruba zona juz ci sie znudziła?

Gość fanael75@wp.pl
kujawiankaaa - raczej nie czuję się w obowiązku odpowiadać Tobie. Aż tak Cię to ciekawi? To Ci powiem - szukam kochanki i tyle. Ustysfakcjonowana? A prosiłem o nie zaśmiecanie wątku. Ech...

Gość chcialabym wiedziec
skad jestes ????

a raczej z jakiego powodu szukasz jej?

Gość wiellllllka dupa78
Taaa.... juz kiedys pisalam z takim co to szukal puszystej. Głupia oślica dalam sie nabrac. Bo on sie potem nasmiewał i naśmiewał 😭 Człek troche życia przebył wiec wie

Gość fanael75@wp.pl
wiellllllka dupa78 - napisz do mnie na e-mail to się przekonasz - czy piszę szczerze i powaznie czy robię sobie żarty... Kilka wypowiedzi się pojawiło w wątku. Odpowiedzią jest Mazowsze. Ale wolę o szczegółach całości tu nie pisac. Za dużo osób jest tu niepowaznych itd. A dzieciom i żartownisiom nie chce się klikać listów na e-mail nawet. A jeśli są powazne osoby - zapraszam do kontaktu via e-mail...

Gość fanael75@wp.pl
fev - o tym nie napiszę w wątku - to dłuższy temat - dlaczego... via e-mail...

Gość dobrze rozumiem______
nie koniecznie pisarze ale mieszkasz nie w tym miejscu co trzeba, czyli za daleko :(

Gość placki ziemniaczane
dziś jeszcze jestem nieco puszysta ale jutro gruntowna depilacja, więc jak chcesz.. :)

Gość spiralex
nie ma nic lepszego niz puszysta kobitka w łóżku

Gość placki ziemniaczane
nie znam nikogo kto by nie lubił placków ziemniaczanych :) i bardzo często chce się ich więcej i więcej :)

Gość spiralex
tak jest-placek ziemniaczany to podstawa:)

No właśnie - rewelacyjny pomysł na kolację dzięki Wam wpadł mi dzisiaj do głowy. Na bazie placków ziemniaczanych. Dzięki :)

dobrze rozumiem______ - napisz do mnie na e-mail. Cóż szkodzi zamieniać literki w zdania i trochę popisać? Jeślki oczywiście chcesz...

Gość oj orange.
fanael75@wp.pl--Ale tak szczerze,to wspołczuje Twojej 89 kilowej zonie ,mierzacej 164 cm,ze mimo,ze zachwycacsz sie jej sylwetką zdradzasz ja.Czyzby zone juz zaatakowała hjakas choroba spowodowana nadwagą i seksu z nia nie uprawiasz lub nawet jak uprawiasz,to nie jest dla ciebie wystarczajacy.

Gość fanael75
orange: 1 - Czy napisałem że zdradzam?? Napisałem to dosłownie?? To się opanuj i nia zajmuj głosu w temacie, który CIę nie dotyczy, ok? 2 - Choroba zaatakowała? Chyba Ciebie hahaha. Psychiczna 3 - Co do uprawiania seksu to oczywiście jest nadal. Dlaczego by miało być inaczej? A teraz prywatnie CI odpowiem - weź zabawki i idź do innej piaskownicy a nie robisz mi z wątku przesłuchanie jak w dawnej Ubecji. Żegnam ORANGE bardzo chłodno... Teraz już wiem, czemu co niektórzy rzucają mięsem w wątkach...