Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soczewka

WADY i ZALETY Waszych chłopaków/dziewczyn

Polecane posty

Gość Soczewka

Zalety: -nie upija sie(wypije okazyjnie ale nie ubiega za alkoholem) -nie pali -nie przeklina jak szewc( jak sie mocno zdenerwuje to przeklnie) -jest opiekuńczy -dobry -ciepły -ceni sobie rodzine -zazradny, umie zainwestowac pieniadze -jest taki meski:P -woli spedzac czas ze mna, jest za mna niesamowicie... Wady: -czasami mało stanowczy, łatwo robi to co powie mu np jego tata, mama mimo iz juz cos zaplanujemy -czasami nie odbiera na tych samych falach co i ja(chyba ma tez swoj swiat, jest mało sentymentalny niz ja) -trudno mu sie czasem zorganizowac(zwykle musze "mu kota pogonic") -czasami za powolny ehhehehheheh -uparty i zazdrosny bez powodu bo odpisałam koledze na smsa;D wkurza mnie tym...

Gość jxckwjx
i co ten temat ma wniesc? kazdy zna zalety i wady swojego partnera - jaki sens klepac je na klaw.? :O

Gość witameee
kurwa 100 temat taki sam:o

Gość Soczewka
sens zeby zobaczyc z jakimi ludzmi sie wiazemy;] rowniez dobrze klepane sa tematy o sraniu wiec z dwojga złego lepiej poklepmy na taki temat ,,, mozna go pozniej rozwinac o inny..

Gość jxckwjx
To bez napisania tego postu nie wiesz z kim sie zwiazalas?? :O:O:O Oj, dziecko, dziecko :) :D

Gość trzeba bylo temat
zapodać tak ok. 12, bo rano to sami frystraci siedzą :o

Gość aaallkjjsasjjdnsjas
a co kurwa nie mozesz dopisac misiunia zalet i wad do tamtych tematow bachory jebane

Gość Soczewka
23 lata to juz nie bachor kretynko;]...punkt 2 zalezy jak sie na to spojrzy;]

To, ze ktos woli isc np. silownie w czasie kiedy Ty wolisz isc do teatru nie nalezy rozpatrywac w kategorii wad. Przeciez nie mozesz wymagac Ty od niego, a on od Ciebie, ze zawsze bedziecie lubili to samo, zawsze bedzie chcieli razem to samo robic itd. Zreszta to nawet nie byloby dobre. Kazdy w zwiazku musi miec swoja wlasna przestrzen, oprocz tego, ze macie swoja wspolna. Wiec wg mnie to nie jest wada. To jest zgoda na to, ze partner ma prawo do innych np. zainteresowan niz ja. :)

Gość aaallkjjsasjjdnsjas
tym bardziej 23 lata a tak jebnieta

Gość Soczewka
mizantropko wiec wyjasnie ci bo w dalszym ciagu nie łapiesz o co chodzi; odbieranie na tych samych falach ze tak do konca nie ma podobnych odczuc jak mowie na dany temat, takiego porozumienia dusz a nie chodzi o zainteresowania i nie musisz mi tu tłumaczyc bo doskonale zdaje sobie sprawe ze kazdy musi miec cos dla siebie ;] a do wpisu ponizej pewnie lubisz opisywac jak sie kurwisz i to jest na miare twojego wieku;]

Gość DO TEATRU CHODZĄ TYLKO LAMUSY

SA TU JAKIEŚ LAMUSY??

ANI JEDNEGO/JEDNEJ NIE MA? NIE WIERZE

Gość Soczewka
widac ze tylko nienormalne tematy wam pasuja, albo jak ktos komus dokopuje, ew. o sexie;] zycze powodzenia bo widac ze normalnie pogadac tutaj nie mozna.Nara

Gość jacob's wife
Zalety: Jest piękny (nawet jeśli tylko według mnie :P ) Jest opiekuńczy. Jest uczciwy do bólu. Nie pije. Nie pali. Kocha nasze dzieci na zabój. Nie szlaja się z kolegami. Jest fantastycznym kochankiem. Zawsze mogę na niego liczyć. Nigdy mnie nie zawiódł. Jest BARDZO rodzinny. Pracowity. Zaradny. Nie kłamie. Wady. Lubi sobie pomarudzić. Nie wrzuca brudnych ubrań DO kosza na brudne rzeczy tylko kładzie złożone w kostkę NA koszu. Uwielbia porządek ale nie lubi sprzątać (muszę go ganiać do sprzątania). Zdarza mu się przeklinać (czego ja osobiście nie cierpię). Daje się wykorzystywać swojej rodzinie (matce, ojcu, bratu), którzy pamiętają o nim TYLKO I WYŁĄCZNIE jak mają w tym interes. Lubi durnowate. odmóżdzające komedie (American Pie, Scary Movie itp.) i zmusza mnie do oglądania. Nienawidzi chodzić do kina (co ja kocham) ale udaje mi się wyciągnąć go średnio raz w miesiącu... choć muszę się nasłuchać jak On się, biedaczek, poświęca. :P On lubi morze - ja jeziora (choć to nie wada). :)

witam ja poznałem swoja ukochana bedec pod humorkiem alkocholu tylko musiałem obiecac ze nie bede pił co prawda z trudnoscia a;e przestałem pic 9 lat nie piłem co bedac z nia 5lat i rozwód