Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdsavb

Czerwone wino!

Polecane posty

Gość jkdsavb

ile po otwarciu wina można je przechowywać, żeby nadal było ok? Jakie są najlepsze , sprawdzone przez was? (nazwy)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jkdsavb
brzmi fatalnie :-O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mietek z fabryki kredek
najlepsze to "La Patik", charakteryzuje się sporą zawartością siarki, lekką zawiesiną na dnie oraz cierpkim smakiem ... najlepiej spożyć od razu bo szkłem przechodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×