Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoy

Randka w ciemno

Polecane posty

Gość xoxoxoxoy

Mam iść na takową i nie wiem jak się z tego wykręcić. Facet wie gdzie mieszkam i jak nie przyjdę to po mnie przyjdzie. Nie chcę iść, bo jakoś mi głupio tak z nieznajomym :/ Co mam robić?

Gość pudernica ze szczecina
Nie chcesz - nie idziesz. Przeciez na sile Cie z domu nie wyciagnie.

Gość bla bla bla ......
jak ty się tak urządziłaś?

Gość errata1966
rozłóż nogi i czekaj

w ciemno, tzn że się nie widzieliście? jak tak to podstaw mu jakąś koleżankę ;-) a jak się już wymieniliście fotkami/widzieliście wcześniej to idź z nastawieniem że nic z tego nie będzie i chcesz się pobawić/zrelaksować

ja uważam że powinnaś się zachować dojrzale i zwyczajnie odwołać spotkanie powodów do odwołania znajdziesz mnóstwo ...a jak umówisz się i bez uprzedzenia nie przyjdziesz zachowasz się jak gówniara

Uczynna koleżanka dała mu mój nr i mu o mnie opowiedziała i jestem w kropce :(

No właśnie chciałam odwołać, ale nie wiem jak mu to powiedzieć. Nie wiem nawet jak on wygląda. On wie jak ja wyglądam, bo kochana koleżanka pokazała mu moje zdjęcie.

Gość bla bla bla ......
Idziesz z nastawieniem że wypijesz kawę i się odprężysz, jak będzie niezręcznie się grzecznie pożegnasz i myk :P

A jeśli pójdę, to jak mogę tę randkę szybko zakończyć? Posiedzę sobie godzinkę przy kawce i wracam do domu :-P

xoxoxo Ty go widzialas? czemu jestes taka uprzedzona? jak sie nie chce gdzies isc to zazwyczaj bywa zaskakujaco fajnie!

Nie widziałam go. Właściwie nie wiem czemu jestem taka uprzedzona, ale bardzo się stresuję, więc od razu mnie to zniechęca.

Gość bla bla bla ......
też sie zawsze stresuję przed pierwszą randką, raz podeszłam na luzie, po prostu idę na kawę, bez oczekiwań i wtedy akurat zaiskrzyło :D aczkolwiek to nie była randka w ciemno ale słabo go znałam

Gość anasanna
odważ się powiedzieć prawdę ! powiedz że przemyślałaś temat i kategoryczna odpowiedź brzmi NIE. z drugiej strony masz nauczkę żeby nie podawać tak dokładnych o sobie informacji. a chłopak jeśli inteligentny i uczciwy to odpuści. jakość ludzkiej spermy http://www.seksbaza.com/

Gość bblasznik
A ja polecam jednak bardzo profesjonalny portal randkowy www.mydwoje.pl Serwis na którym poznacie również obcokrajowców. Ale serwis jest naprawde bardzo dobry jeśli chodzi o chęć poznania drugiej osoby.

moglabys zmienic nick ja swoj mialem wczesniej i niezbyt podob mis sie podobienstwo :/

Gość gość
Jeżeli chodzi o randki w ciemno to ja polecam zapoznać się z portalem szparka.pl

jeśli to dobry znajomy twojej koleżanki to chyba nie masz nic do stracenia. porozmawiaj z tą dziewczyną, upewnij się, że go dobrze zna. a z kolesiem umówcie się w jakimś publicznym miejscu. jeśli naprawdę nie chcesz się z nim spotkać po prostu przeproś go i powiedz, że koleżanka wkręciła cie w to spotkanie bez pytania o zdania. nie zranisz jego uczuć, w końcu nawet się nie poznaliście. ale jeśli choc trochę jesteś ciekawa kim on może być- idź. może będziesz miło zaskoczona:)

Gość Mariolka krejzolka olka
ja się zawsze umawiam na sex randki na http://www.datezone.com raz trafie na kogoś fajnego raz nie to różnie tak naprawde nigdy nie wiadomo czego się spodziewać po obcym ale lubię taką niepewność :D

Gość gość
Przecież nie ma nic dziwnego w takiej randce :P Ja to się umawiam na sex randki po prostu bo zwykłe mnie nudzą. mam konto na sexfocia.pl i po prostu pisze i umawiam się z jakąs laską jak mam ochotę. Fajny sposób i na jasnych warunkach