Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***INFORMACJA***

MLEKO BABYDREAM Z ROSSMANNA JEST ROBIONE PRZEZ HUMANĘ!!!

Polecane posty

Gość ***INFORMACJA***

Uprzejmie donoszę, że mleko Rossmann Babydream, jak również mleko Lasane z drogerii Schlecker i Kauflandu jest produkowane przez Humana Milchunion! :) Informacja jest dla tych, którzy wahali się dotychczas spróbować rossmannowego mleka, bo nie byli przekonani co do jakości tego produktu.

Gość dobrze wiedzieć
czytałam już na jego temat i matki je sobie chwalą. piszą że dziecko chętnie je pije i ładnie przybiera na wadze (lepiej niż po bebilonie na przykład), bo ma ono więcej węglowodanów.

Gość kjdkasfldfdf
Jakoś moje po Bebilonie przybiera odpowiednio na wadze :o Nie mierzcie wszystkich miarą własnych dzieci :o Każde dziecko lubi co innego i reaguje inaczej :o

Gość dobrze wiedzieć
a tobie o co znow chodzi? jakich wlasnych dzieci? chodzi o to ze to z rossmanna kosztuje o o polowe mniej niz firmowki, a jak wynika z tego co pisza ludzie na forach, jest zajebiste w zestawieniu z drozszymi

Ja daje synow czasem babydream z rossmana takze kaszki sa dobre i bardzo tanie. Polecam.

Gość przyszła koza do woza
A o gówno ;)

Gość Karollaaa77
Spróbowałam ostatnio tego mleczka, przestawiałam moją małą z NanHA1 (ma 3,5 m-ca i była dokarmiana oprócz piersi)...robiłyśmy to powoli, najpierw jedna łyżeczka nowego i stopniowo przestawiłyśmy się na samo Babydream... i wyobraźcie sobie, że bynajmniej moja młoda robi dużo ładniejsze kupki po tym... po Nanie były nie raz zielonkawe (wprawdzie mogło to być od żelaza, bo w Nanie jest go sporo a innych objawów ubocznych nie było). Mleczko jest super, zwłaszcza jeśli chodzi o cenę, zresztą smak też rewelacja, sama spróbowałam ;-) Tak więc nam posłużyło..ufff... bo te firmówki to jednak pochłaniają sporo kasy... o wszystkich HA nie wspominając... Jak się odstawimy od piersi do końca to napiszę jak nam służy patrząc od strony przybierania na wadze. pozdrawiam, Karola, mama Bianki (4 m-ce) i Damiana (8 lat)

Gość gość
Salmonella, myślę że już nikt tego mleka nie kupi.

Gość gość
Moje dziecko po odstawieniu od piersi sprobowalo mleka bebilon i wypluwalo. Nie chcialo jesc. Potem postanowilam wyprobowac babydream to jak sprobowalo to do tej pory pije bo tak jemu smakuje. Waga prawidlowa, dziecko bardzo ladnie sie zalatwia. Dwa razy dziennie podaje tez troche wody przegotowanej cieplej. Jest super. Dziecko nie mialo kolek.Polecam mleko babydream.

Gość gość
dziś x Oj, chyba obroty z mleczka spadły po wiadomościach ze stycznia...

Gość gość
Polecam, od 4 mcy używamy 1, mała bardzo chętnie je i prawidłowo przybiera na wadze