Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona bezogona

Co o tym myślicie? ;/

Polecane posty

Gość onaona bezogona

Czy to jest normalne,że chłopak na pierwszej randce zachęca kobietę do sexu,mówiąc o nim wprost?Prawi komplementy na temat jej piersi itd? Wymusza pocałunek i próbuje jednoznacznie dotykać ?Prosze o poważne odpowiedzi!

To jest tak samo normalnie, jak by było normalne że nie mówi o sexie. Po prostu szczery chłop, ma ochote bzyknąć :)

Gość onaona bezogona
Czyli lepiej ze gra w otwarte karty? No ale zeby tak zwiazek zaczynac od sexu? No i najlepiej wg niego zebym jeszcze sobie kamasutre przestudiowała,dodam ze ja mam 20 lat a on 24

Gość onaona bezogona
no nie wiem czy na raz jesli proponowal zwiazek...no a jesli nie szukam nikogo na stale moze byc sex bezzobowiazan :(

pytanie dlaczego chciał się seksić . czy tylko aby się wyżyć czy jednak miał coś więcej na myśli

Gość mptmpotorh
" No ale zeby tak zwiazek zaczynac od sexu? " Na serio jesteś tak naiwna?? buehehehehhehehehe :D jaki związek ??:D ahahhahahahahhaha :D rozbawiłaś mnie :D

gosc sie zachowuje normalnie tylko pytanie jak Ty na to zareagujesz

Gość onaona bezogona
nie wiem moze zeby sprawdzic mnie jak zaraaguje albo hmm nie wiem.Moze i to z tym zwiazkiem brzmi naiwnie ale najpierw proponowal zwiazek po jakims czasie sex a pozniej znow cos tam o byciu razem wiec moze nie az tak naiwnie to brzmi.Mieszkamy blisko siebie wiec widzimy sie praktycznie co drugi dzien

Gość mptmpotorh
hehe, no proponował bo widzi, żeś naiwna i się na to nabierzesz:D i jak widać miał chłop rację :D

Gość onaona bezogona
Levviatan a co wiecej mogl miec na mysli ? Sprawdzenie czy nie jestem łatwa ? Pewnie i tak mysli ze jestem niedostepna i niedotykalska,no ale mam zasady,ale dla wiekszosci mezczyzn one sa tylko po to aby je lamac

chciał Cie sprawdzic i tyle...mało jest takich dziewczyn z zasadami,a jesli koles liczy na sex bez zobowiazan to juz wie ze u Ciebie nie ma szans,a jesli bedzie dalej szukal kontaktu to znaczy ze albo mu zalezy albo uparcie dazy do celu ;P

Gość Samarkowaaa
ZALEZY MU TYLKO NA SEKSIE TO ZNACZY ZE CIE TYLKO BZYKNIE I PAPA A NIE ZE GRA W OTWARTE KARTY ZBYT NAIWNA JESTES

Gość onaona bezogona
gdybym byla naiwna jak kto piszecie to znaczy ze nie mialabym zadnych watpliwosci i wierzyla w szczerosc jego kazdego slowa,ale dziekuje za gorzka prawde,naprawde doceniam

Gość BellM
Zartujesz chyba jesli myslisz powaznie. Jak on tak do Ciebie to myslisz ze do innych nie? Szuka latewej i tyle. Jak sie Toba znudzi to poszuka innej. Z tego zwiazku bedzie tylko Twoj placz jak sie zaangazujesz. Chyba ze nie jestes powazna dziewczyna...

Gość BellM
On wcale nie sprawdza czy nie jestes latwa. Wyglada to ze jest to ten typ co probuje gdzie moze i szuka glupich. Zapytaj go komu jeszcze to proponowal w tym tygodniu. Chociaz prawdy ci nie powie. Nie badz naiwna :)

Gość onaona bezogona
wiem o tym,chcialam sprawdzic co mysla o tym osoby postronne ktore spojrza na to chlodnym okiem,chociaz dziwi mnie ze chcial sie dalej spotykac,no ale widocznie jest z tych co daza po trupach do celu ;)

jakiś głupi h*j albo w psychologa się bawi :(