Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adi_32

Fantazja

Polecane posty

Witam. Jestem facetem i ostatnio zaczalelismy z zona rozmawiac podczas seksu ze bzyka sie z naszym kolega (wlasciwie moim przyjacielem). On ma zone ale wiem ze moja zonka mu sie podoba. Moja mala sama opowiada co mogloby sie wydarzyc co by robili i jak. A mnie to cholernie kreci. Czy to jest nienormalne? Juz mam mysli ze jak bede pokazywal zdjecia kumplowi to wrzuce ze dwa z rozebrana zonka. Jestem ciekaw jego reakcji. Jestem ciekaw co Panie na to? Pozdrowki

Gość Eva ?
Ja tak miałam, i prosiłam żeby w trakcie wypowiadał imię byłej i strasznie mnie to kręciło. Wyobrazałam ich sobie że on to robi z nią.

Gość Eva ?
Ale w Twojej sytuacji nie radze kumpla, moze sie to jego żonie nie spodobać, a tak naprawdę chciałbys zeby ktos dymał Twoja żonkę ..Przemyśl to dobrze :)

No nie wiem czy bym chcial ale uwielbiam o tym rozmawiac i wymyslac jakie to moglyby byc sytuacje. Np zeby poszli razem do sauny i on by zdjal recznik no i by sie zaczelo:)

Gość Eva ?
to może włącczcie jeszcze jego żonę ? :p

Gość co za dzień
co se będziecie żałować najlepiej na taką orgietkę cały blok zaprosić :D

fantazjowanie i rozmowa o tym to zupełnie co innego niz real..czasem lepeij jak fantazja pozostaje fantazja :)

Gość Eva ?
a nie masz wolnego kumpla ? jak nie to pomyśl, zaproś go niech go zonka delikatnie pouwodzi przy Tobie, wtedy zobaczysz czy jest zainteresowany bo jak nie to mozesz sobie go darować ;)

no mysle ze bylby zainteresowany na 100%; kiedys jak bylismy we 4 na wyjezdzie to nawet pwoedzial w zartach i po pijaku ze pojdzie do sauny ale tylko jak zonka pojdzie i zdejmie stanik a pozniej jak o tym rozmawialismy z zonka to mowila ze byla tez niezle wstawiona i nie wie jak by to sie skonczylo bo mowi ze pewnie jakby poszli i zaczalby sie do niej dobierac to nie wie czy by mu sie oparla