Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

Ide jutro na randke czy on za mnie zaplaci?

Polecane posty

Gość randkowiczka

Chcialabym by za mnie zaplacil, bo ja nie mam kasy. Umowilismy sie na 16 na obiad i dzieki tej randce cos przynajmniej jutro zjem. Zostalo mi w porfelu 1,70 tylko i dlatego mam nadzieje ze on za ten obiad zaplaci. Nie znamy sie jeszcze za dobrze ale wydaje mi sie ze powinien zaplacic. A wy jak myslicie? facet chyba z reguly placi na pierwszej randce.

Gość fgghffg
strzel se w łeb .

a z tym to różnie bywa. nie raz płaci facet, nie raz zrzutka. ale skoro cię zaprosił to on stawia, najwyżej odrobisz to 5 godzin na zmywaku :)

Gość mptmpotorh
niekoniecznie. Jak ma klasę to zapłaci, jak jej brak to zapłaci za siebie tylko.

Gość qwertura
różnie bywa, zależy też ile macie lat i czy pracujecie itp. kasę zawsze warto miec przy sobie ale w twoim wypadku to nie wiem. trzebabyło się na obiad nie umawiac i go nie wykorzystywac jako sponora, tylko np. na kawe wtedy raczej większosc proponuje zaplatę

Gość randkowiczka
hehe mam nadzieje ze na zmywaku sie nie skonczy. On mnie zaprosil na randke, ale na poczatku nie wiadomo bylo co bedziemy robic, a dzis zadzwonil i zapytal na co mam ochote wiec powiedzilam ze mozemy isc cos zjesc lub na spacer. No i on sam wybral to jedzenie

Gość ramona rajjj
weź trochę kasy np ze 20-30 zł i miej w portfelu na wszelki wielki

Gość randkowiczka
On pracuje ja jestem studentka ale teraz na okres wakacji tez pracuje z tym ze kase dopiero po jutrze mam dostac

:D Zawsze jak chodziłam na randki to faceci za mnie płacili, ewentualnie nie ale tylko wtedy jak się kategorycznie sprzeciwiałam. Mimo to trzeba zawsze mieć pieniądze ze sobą bo różnie może być.

Gość Gerwazy87
hm.. jak on zapłaci za obiad to prawdopodobnie potem zaprosi cię do siebie żebyś mogła mu się odwdzięczyć. Jesteś na to gotowa?

Gość randkowiczka
a skad mam wziac ta kase? Nie wyczaruje sobie raczej. On z tego co wiem nie jest chyba ubogi i zadna ze mnie materialistka, sam zaproponowal jedzenie

Gość pożycz na 1 dzień do wypłaty

Gość randkowiczka
nie mam zamiaru isc do niego zreszta to nie ten typ faceta. Nie mam wlasnie od kogo pozyczyc, normalnie mialabym kase ale w tym tygodniu musialam za mieszkanie zaplacic

Gość Emmett Fitz-Hume
Ile on ma lat?

Gość randkowiczka
31 lat

Gość pożycz na 1 dzień do wypłaty
no to przełóż tą randkę, matko, zadzwoń i powiedz, że coś ci wypadło, ale chętnie spotkasz się z nim za dwa dni (jak już dostaniesz wypłatę ...)

Gość Emmett Fitz-Hume
To myślę, że zapłaci :)

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jak będziesz milutka to może zapłaci:D ale jak nie to czeka cie zmywanie garów do rana:classic_cool:

Gość randkowiczka
ja chcialam przelozyc randke ale jemu dopiero w niedziele pasuje a ja z kolei wtedy jade do rodziny. Nie chce odkladac tego na nastepny tydzien bo juz raz mielismy sie spotkac i tez przekladalismy

Gość ja to mam klase
ja zapraszam laski do lepszych reastauracji zamawiam co lepsze i co smaczne nastepne po zjedzeniu tych zamówionych potraw udaje sie niby do wc a po tym daje dyla a one siedza czekaja na mnie nie doczekawszy sie mnie musza bulic kase za zamówione potrawy juz kilka lasek udalo mi sie na taki numer naciagnac i jest w tym dobrze :D

Gość 2468
weź pożyczke z providenta:classic_cool:

Gość manelka
Jak nie masz kasy to zaraz na początku zanim zamówicie ten obiad w knajpie zajrzyj do torebki i udaj wkurzoną, że zapomniałaś portfela. Zobaczysz jak on zareaguje i co powie. jesli zdeklaruje się zapłacic to ok. tylko nie zamawiaj najdroższych dań, lepiej takie prrzeciętne cenowo i możesz dodac, że następnym razem się zrewanżujesz.

Gość khollll
heh,pewnie wszystko przepalilas albo wydalas na jakies glupoty :/ oby nie zaplacil!!

Gość ewaryst z sosnowca
ja to mam klase podoba mi sie ten numer musze go powielic

Gość Emmett Fitz-Hume
manelka, nawet jeśli się nie wkurzy, a pewnie nie, to będzie wiedział że to ściema. Dorośli faceci znają takie myki :P

Gość ja na Twoim miejscu
odwołałabym tę randkę. Z poczucia przyzwoitości. Ale ja to ja