Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKkS

Przedłużam rzęsy metoda 1:1 Szczecin

Polecane posty

Gość KasiaKkS

Witam, Jestem dyplomowanym kosmetologiem (PAM w Szczecinie), oraz stylistką rzęs(posiadam certyfikat Clarena). Zapraszam wszystkich chętnych na zabieg przedłużania rzęs,w domu Klienta. Cena usługi: 1.6zł/1rzęsa(średnia cena zabiegu ok.160zł). Na terenie lewobrzeża dojazd do Klienta gratis. nr tel. 607762861 Pozdrawiam, Kasia.

Gość KasiaKkS
.

Gość blebleblebeleee
jak dlugo te rzesy sie trzymaja?

Gość KasiaKkS
zalezy od tego jak czesto wypadaja Twoje naturalne rzesy,poniewaz te doczepione beda wypadac razem z nimi.wykle dopelnienie robi sie przyczepianych po 2-3 tygodniach.a ilosc przyklejanych rzes zalezy tylko od Klienta i efektu jaki chce uzyskac

Gość KasiaKkS
przekrecilam zdanie.....zwykle dopelnienie robi sie po 2-3 tygodniach

Warto jeszcze dodać, że przed upływem 3 tygodni wygląda się koszmarnie, bo rzęsy, które zostały- bardzo mocno odróżniają się od reszty...

Ja od dwóch lat zakładam rzęsy u Moniki na Gumieńcach, BYłam u niej w domu ale wiem że pracuje w salonie na Bogusława, trzymaja sie ok 6 tyg i efekt jest rewelacyjny!!! Wygladaja naturalnie i nie rzuca sie w oczy ze sa przedluzone Jak ktos nie wie ze przedluzakam to nie jest w stanie sie zorientowac ze to nie moje :0 polecam, a to jej stronka http://www.przedluzanierzes-monika.pl/

Gość gość
nie lubimy reklamy na forum marthacorhigh1972