Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy

chce ja zdenerwowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy

ide na wesele za niecaly miesiac no i planuje zrobic na zlosc mojej kuzyneczce, ktorej nie nawidze. otoz chce ja podkurwic wiec kupie sobie ladna jasna kiecke np. jasnoroznowa ha ha ha co jesvze moge zrobic zeby ja wkurwic???? zdepcze to male gówno zw 150 wzrostu ha ha ha

Gość poinformowany_
poderwij jej partnera, najlepiej daj mu dupy na oczepinach

Gość srututu tuuuuuuuuu
nie rozumiem takich ludzi jak ty, po co iśc do kogoś na wesele jak chcesz ją tylko pdkurwić? z tą sukienką to kiepski pomysł tera z jest moda na jasne sukienki i wiele kobiet takie ma , no chyba że ząłozysz zupełnie białą ślubną i bedziesz sie pchać do kamery

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie wiem podobno jasny kolory typu bialy i roz zarezerwowane sa dla panien młodych :DD wiec zrobie jej na złość tym ze ubiore taka kiecke :D obie sie nie znosimy ale jestesmy bliska rodizną i musze isc, rodzice kazali :O:O

Gość tralalalalalal....!!!
ubierz wysokie obcasy zrob sliczna fryzure najlepiej jakbys zmienila cos w soim wizerunku przedluzyla wlosy czy cos.. chyba z emasz dlugie to zakrec sliczne loki makijaz ale nie przesad z ruzem w sukience zby cie nie wysmiala:D najlepij kup cos modnego na topie sa teraz motywy kwiatow :) a jak sukienka to elegancka taka dojzala nie sukierkowa dla malych dziewczynek :D bedziesz wygladala jak dama :D

Gość tralalalalalal....!!!
iwyrywaj jej mlodegodo tanca.. zrob sie tak zby wygladac lepiej od niej kosmetyczka paznokcie wryzjer itd :D hehe

Gość 1234567854555888
a co ci zlego zrobila? ja bym kupila ksiazke "jak sie rozwiesc" albo "vademekum rozwodu" i dala z tekstem ze pewnie jej sie przyda.