Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość light up liiight up

Myślicie że powinnam dzisiaj ogolić nogi czy nie warto?

Polecane posty

Gość light up liiight up

Bo skoro jest zimno to i tak będę chodzić w długich spodniach i nikt nie zobaczy że mam owłosione. Ale z drugiej strony mnie trochę denerwują...Co byście zrobili na moim miejscu? :classic_cool:

Gość nie warto, jeśli będzie
ciepło to ogolisz jutro

Gość znudzona kavvee
ja tam ogolilam lepiej sie czuje jak sie odgruzuje:P

Gość Ulrich
Damy to były w XIX wieku i żadna nie widziała żyletki na oczy ale nie chorowały na grzybicę pochwy :)

light up liiight up - do dzisiaj śmieję się z postu, który tu kiedyś wyczytałam :D Mianowicie, dziewczyna napisała, że goli nogi, bo boi się, że jak coś się stanie i zabierze ją pogotowie to zobaczą te owłosione nogi :D Tak, to byłoby jej największym zmartwieniem w takiej chwili

Gość gość
Na szczęście jestem głupią blondynką i włosów na nogach mi nie widać, po drugie są cienkie, więc mało wyczuwalne :P b. rzadko je golę, żaden facet jeszcze nie zwrócił mi uwagi :) najgorzej mają kobiety o silnym zaroście, bo nawet po goleniu widać :kropeczki :)

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja mam nie ogolone wlasnie sie ciesze ze jest zimno i nie musze chodzic w kieckach bo zapuszczam zeby wyrwac woskiem :O krotkich nie chyataja :P

Gość malobiusciasta
nie chorowały?:D raczej nie wiedziały, że są chore:O a grzybica nie jest od golenia:P teraz od roku nie mam faceta i nie miałam ani razu grzyba a jak miałam to co 3 miesiace lekarz:P

Gość qwertura
To jak kobiety hirsutyzm mają to w paranoję wpadają, no ale golenie twarzy to rzecz nieco inna. Ja staram się rzadziej bo mam strasznie delikatną skórę i jak za często golę to mi się paprze nieładnie i blizny się robią :( I chodze taka plamkowana :O

Gość Ulrich
malobiusciasta , gratuluję :) czyściocha nie czułaś że capił ?

Gość my tez mielismy
pod pachami tez sie nie golicie jak nosicie długi rękaw ?:D haha fuj

Kobieta w miarę możliwości powinna dbać o siebie. Nie musi zażywać kąpieli błotnych, ale dbając o siebie ma większe szansę na "lepszy model". Ja golę sobie twarz trzy razy w tyg. Nie wyglądam może super ale przynajmniej nie mam brody jak średniowieczny rozbójnik :)

Gość MargaretttkaaXD
No ja dzisiaj dla mojego Misia się cała wydepilowałam wzięłam kąpiel z bąbelkami maseczki itd :) A facet mnie bzyknął, potem się pokłóciliśmy i on poszedł do pracy ;/

Gość MargaretttkaaXD
potraktował mnie po chamsku i ogólnie mnie wkurwia coraz częściej, bo czuje się jak szmata :( Najpierw jest słodziutki, a jak się bzykniemy to staje się opryskliwy... Co dopiero jak mu nie dam! Wtedy to tak koty drzemy bo on wkurwiony ze mu nie dałam a ja sie kłóce bo nie dam po sobie jechać :(

Gość a se cos pisne
ja gole nogi i pachy i okolice bikini zeby nic nie wystawalo spod gaci raz na tydzien. w lecie czesciej, bo sie wiecej ciala swiatu pokazuje. zaden jak dotad facet nie zwracal uwagi na zadne golenie - czy bylam gladziutka jak dzidzi, czy z lekkim zarostem - nie ma zadnej roznicy, jak chce bzykac to bzyknie, jak nie chce to nie i czasem w ten sposob zmarnowalam idealne ogolenie, a facet i tak nie mial nastroju na zabawy na golasa. wlosy na nogach mam prawie niewyczuwalne, to inna rzecz.

Ja tam sie zawsze pytam mojego, pomaca mnie po nogach i powie czy może być :P Dżołk ;) Odkąd mieszkamy razem to mam praktycznie codzień zabawę z maszynką :( Nie mam jak do wosku zapuścić 😭 Za to jak sama byłam i się na randki umawiałam, to nie goliłam nóg przez kilka pierwszych- żeby mnie licho nie kusiło przypadkiem gdzieś z kimś iść coś robić ;) Mocna bariera psychiczna, powiem wam :D