Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.n.i.a.

brązowa wydzielina po pierwszym stosunku

Polecane posty

Gość A.n.i.a.

Cześć. Jestem Anka ... od dłuższego czasu nie pokoi mnie pewna rzecz. 2/3tyg. temu miałam swój pierwszy stosunek. 3/4 dni wczesniej, zaczełam przyjmować tabletki antykoncepcyjne .... Nie doszło do żadnego zapłodnienia, bo mój chłopak nie spóścił sie we mnie ( bylismy strozni ) ... Normalna rzecza dla mnie było i jest to, że kobiety czesto krwawia przy pierwszym razie ... lecz zastanawia mnie pewna rzecz ... Od tamtego momentu cały czas z pochwy wydobywa mi się brązowa wydzielina. Nie mam pojęcia co to moze oznaczac. Wydawało mi się, że może podczas stosunku coś uszkodziłam bądź naderwałam ... ale ten obiaw powinien juz raczej dawno ustapic. Czy ktos z was miał podobny przypadek, i moze mi cos na ten temat powiedzieć ?

Gość A.n.i.a.
A jak długo wystepowały Ci te brudzenia ? Ja tak mam od 2/3tyg. i nic nie ubywa ... ;/ W pn. mam dostac okres

moze jakies mikropekniecie? a moze to tez oznaka ze masz owulke i zaraz dostaniesz @

Gość bierzesz antykoncepcje
hormonalną pierwszy miesiac i takie plamienia do 3 miesiecy są normalne. Jesli dostaniesz wczesniej krwawienia to idź zmienic tabletki a na razie czekaj cierpliwie

Gość mycha123456789
wszystko jest ok, nie martw się. To normalne przy pierwszym opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych. Możesz mieć takie plamienia nawet do 3 miesięcy. Spokojnie, trzymaj się:-) Pozdrawiam Mycha

Gość A.n.i.a.
Dzięki dziewczyny ... jestem teraz spokojniejsza :) Przez te 2tyg.odchodziłam z mysłów :):) pozdrawiam :)

Gość Allkkaa
Ja tez tak teraz mam i wlasnie zaczelam wspolzycie z moim chlopakiem :/ W sumie tez mnie to niepokoi :/ Zaczelo sie to dzien po naszym pierwszym razie, nie wiem co z tym zrobic :/ Boje sie isc do ginekologa :/