Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogoreczkowa2

CZY JESTEM W CIĄZY??

Polecane posty

Gość DziewczynaZsąsiedztwa
PRZECZYTAJ Jestes taka glupia jak ja bylam.. Wspolczylam z chlopakiem tezx uwazalam ze nigdy w ciaze nie zajde BO ON SIE NIGDY MI NIE SPUSCIL DO SRODKA,zawsze widzialam wszystko, jak jego sperma wylatywala na jego ręke ale nie we mnie .. Stosowalismy stosusek przerywany przez pol roku a jednego dnia spoznial mi sie okres tak jak Tobie.. przez pierwsze 5 dni sie nie martwinlam bo czasami mi sie spoznial .. potem po 2 tygodniach chlopak kupil mi test i mialam go zrobic..poszlam zrobilam wyszedl POZYTYWNY na drugi dzien do lekarza,potwierdzil.. wiec nie wierze w takie RZECZY ze nic sie nie moze stac.. wiesz, moja glupota nauczyla mnie duzo.. chcialabym powiedziec o tym calemu swiatu ale nie ptorafie

Gość Edge of the Earth1
Ło matko, to straszne. Ja się zabezpieczam i nie mam takiego problemu jak ta osoba, o której napisałam. Także nie do mnie z googlami :D Mam na tyle inteligentnego faceta, że nie spuszcza się sobie na rękę, mi na rękę czy gdziekolwiek indziej jak w prezerwatywę. PS. Zaczerniłam się ale zapomniałam hasła od razu :D

Gość Edge of the Earth1
No niestety, jak się ktoś nie zabezpiecza to tk jest... Ale niektórzy nie wiem, nie myślą o konsekwencjach czy coś... Bo stosunek przerywany to nie metoda.

Gość majeczka fajeczka
spoko, to z google to nie było przecież do ciebie Earth tylko do autorki. Na necie można znaleźć sporo informacji na te tematy. Wkurzyłam się bo jej bronisz, a tu nie ma wytłumaczenia na taką lekkomyślność. Nic się w temacie nie dowiedzą, bzykają się a potem jest płacz. Dramat po prostu.

Gość Edge of the Earth1
No tak już jest, nie ma się co oszukiwać. A potem tyle niechcianych dzieci, aborcji i płaczu... Ehhh... a opakowanie prezerwatyw nie takie drogie.