Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pauli_5566

chłopak przez neta

Polecane posty

hej. pewnie było tu wiele takich tematów ale ja po prostu nie mam się komu wygadać. I może mi coś poradzicie,bo sama nie wiem co już począć. Poznałam chłopaka na internecie,odrazu się ze sobą zrozumieliśmy. Pomyślałam że znalazłam bratnią dusze. Niestety problemem dla mnie jest odległość,mieszka na drugim końcu świata i moglibyśmy się widywać conajwyżej raz na rok. Po prostu,brakuje mi jego dotyku.. Jak widze gdy inne pary się całują,tulą a ja nawet tego nigdy nie doświadczyłam.. Dzisiaj mam podjąć decyzje czy to koniec tego związku czy tez nie.. Z jednej strony odpowiedź jest oczywista - koniec.Mimo iż to super chłopak i mi na nim zależy,mieszka tysiące km stąd. ale z drugiej strony.. jakiego chłopaka mogę mieć na realu? wstyd mi kogo kolwiek zaprosić do domu bo mam tragiczne warunku a nadodatek ojciec alkoholik. niby jak chłopak by mnie pokochał to by zrozumiał i by go to nie przejmowało ale najzwyczajniej jest mi wstyd. nie wiem co zrobić. być może jestem skazana na związki przez internet.;((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować