Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StatystycznaMiłość

Wpadki - jak???

Polecane posty

Gość też
zwyczajowo podnoszę :)

a ja wróciłam z urlopu (mam nadzieje, ze nie w ciązy:-) i podnoszę. Na razie zdecydowanie wygrywa złe wyliczenie dni płodnych. Przerywany wcale nie dominuje. Błędy z pigułkami - sama znam kilka przykładów z najbliższego otoczenia. Ale pamiętajmy, że relacje z drugiej ręki czesto są ściemą, bo nawet bliska koleżaka może wstydzić się do czegoś przyznać. Dlatego - najlepiej piszcie o sobie bezpośrednio, wtedy bedziemy mieć większą pewność, że było tak jak to opisujemy:-)

Gość wpadka banalna jak nic
A ja się zaciążyłam w rocznicę ślubu :P. Poważnie! Brałam wtedy lekarstwa ziołowe na gardło. Pytałam się gina czy mogę: pozwolił. Przyszła nasza 1 rocznica i oprócz kolacji, tańcu przy świecach w alonie był jeszcze szampan i parę drinków a poten całonocny namiętny sex :P. Jakoś tak 1.5 msc później się zaczęłam źle czuć. Zrzuciłam to na pogodę bo była wczesna wiosna. Brak okresu na przeprowadzkę i zmianę klimatu i stres. Poszłam do gina po tabletki a on stwierdził że jestem w 6 tc. Ja wściekła że mi o tych tabletach okłamał a on: a alkohol w tamtym czasie był? A ja: no 2 lampki szampana i z 3 drinki jednego wieczoru a gin: no widzi pani? Teraz przez 8 miesięcy wystarczy pani soczek :P.