Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina twojaaaaa.

wkurwia mnei to

Polecane posty

Gość różżżyczkkaa222
ja mieszkam w Poznaniu atrakcji niby mnóstwo ale to nie ma znaczenia Nie masz siana= nie masz rozrywki . Kiedy każdy grosz się liczy trzeba obejść się smakiem. I przedewszystkim mieć z kim wyjść- SAMA nawet na sacer nie pójdę. Jakoś raźniej mi kiedy ktoś jest obok :) Inaczej czuję się jak dziwoląg

Gość ale jestescie super
nina twojaaaaa. jestes moim poprawiaczem humoru na chwilę obecną ::) Normalnie Twoje wypowiedzi tak działają na mnie pozytywnie że no nie wiem dlaczego :D: D jesteś spoko :)

Gość ale jestescie super
jesteś zajebista! dobranoc

Gość nina twojaaaaa.
hehe bardzo się ciesze ze mogłam Ci poprawic humor nawet nieświadomie:D nawet mi samej sie poprawil wiedzac ze nie nie jestem w tym sama:P

Gość nina twojaaaaa.
masz racje rozyczko czas zakonczyc nasze zrzedzenie bo chlopak pomysli ze coś zemna nie tak:P chociaz moze juz tak mysli nie no zartuje teraz sobie tak ojjjjjjjjj coś nie chce mi się dziś spac;P

Gość różżżyczkkaa222
mi jakoś też do łóżka nie spieszno, zaraz włącza mi się myśliciel i mnóstwo problemów w głowie.:) Zaparzyłam sobie melise czasem pomaga :)

Gość nina twojaaaaa.
oj mi tez włacza się czesto taki myśliciel i wtedy czasem nie potrzebnie dobieram sobie cos do głowki :P chyba zabardzo wszystko analizuje;p

Gość różżżyczkkaa222
Podziwiam tego mojego -zupełne przciwieństwo mnie, mimo problemów, przeszkód, klopotów on jest zupełnie spokojny , niczym się nie zamartwia a ja wszystko przeżywam trzykrotnie. .Analize wszystkiego dookoła mam w małym paluszku ... i chyba już mnie to męczy :)

Gość nina twojaaaaa.
oj rozumiem Cię doskonale ja to czasami lapie sie na tym ze jestem taką \"mała histeryczką" a on spokojny opanowany zawsze sobie poradzi znajdzie rozwiazanie. zawsze jest dobrze, a ja znajde wyszukam zawsze problem z niczego :) mnie też to meczy bo przez to nie potrafie się jakoś tak cieszyc tym życiem , cieszyc ze mam Jego? niewiem jak sobie z tym poradzić a chcialabym bardzo bo to naprawde jest uciązliwe;p ehh:)

Gość różżżyczkkaa222
no własnie gdyby ktoś nam powiedział jak przechytrzyc swój charakter?:) jedyne co słysze to "nie przejmuj się wszystko będzie dobrze " tralalala ja nawet z wyjazdu na wakacje robie tragedie zadręczając się milionami nieistotnych szczegółów :) No chyba ze strzele sobie dwa drinasy to jest lepiej- ale rozwiązanie problemu ŻADNE :)

Gość różżżyczkkaa222
Chociaz czym my się przejmujemy- jestesmy jakie jestesmy i niech nas takimi kochaja, bo mogą trafić na gorsze :):):) Na temat samochodów i innych odobnych tez wysluchyjemy; więc nasze marudzenie i płakanie w rękaw tez musi byc wysluchane :)

Gość nina twojaaaaa.
a po drinasach nie mysli Ci się bardziiej wtedy:P ide rożyczko spać bo zasne przy tym kompie dziś, mozesz się jutro odezwać tutaj mozna pogawedzić o '|naszych" problemach:P dobranoc :*