Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina twojaaaaa.

wkurwia mnei to

Polecane posty

Gość nina twojaaaaa.

wkurwia mnie to . To ze siedze teraz sama w domuuuuuu .wkurwia mnie on sam . To ze jest w pracy teraz i wraca na weekend.denerwuje mnie jak dzwoni gdy ma przerwe gdy dzowni wieczorami, neiwiem denerwuje mnie on caly zawuazylam ze oddalilam sie od kolezanek bedac znim bo spedzam znim caly czas a teraz gdy go niema nie mam nikogo siedze jak sama jak ten palec w dziurze czy gdzies tam .szlag mnie trafia;/ jestem zla smutnaaaaaaaa!!!!!!!!!! a on sie pyta co mi jest a gowno mi jest wrrrrrrrrrrrr

Gość Rozmowywptoku
Cześć zdesperowany kurwiszonie :D Chcesz ogóra ?

Gość Aga mała
Jesteś porąbana - powinien puścić cię w trąbę.

Gość ffdfdgfgg
Nie cierpię takich damulek, które są niezadowolone ze związku, z faceta, które marudzą i narzekają a nie odejdą jednak. Żle ci z nim? - to odejdż i nie marudż.

Gość nina twojaaaaa.
i zadnych normlanych ludzi na forum czy polska spolecznosc musi byc tak głupia i prostacka

Gość nina twojaaaaa.
nie uwazam siebie za damulke ejstem zwykla dziewczyna jak kazda inna . ale dobija mnei takie siedzenie i czekanie i udawanie jak ja tesnie za nim a nie tesknie wcale

Gość Rozmowywptoku
To Ty jestes gupia pizda co zaklada kolejny denny temat zamiast sama sobie poradzic z lamiglowką

Gość ffdfdgfgg
dokładnie. ALe wiesz dlaczego ona nie potrafi sobie z tym poradzić? - bo jest niezaradna.

Gość nina twojaaaaa.
hmm czy na forum sa jakies okreslone sugestie dotyczace zakladania nowych tematów? NIE wiec moge chce i bede pisala i zakladala nowe tematy takie jakie mi sie zywcem podobaja:)

Popełniłaś błąd ,że oddaliłaś się od koleżanek będąc z chłopakiem. Trzeba to jakoś wypośrodkować .. czas dla ukochanego czas dla koleżanek. To trudne zwłaszcza ,że poznając chłopaka cały świat staje nam do góry nogami ;) pozostało Ci jedynie odświeżyć relacje z koleżankami i spędzać z nimi wolne chwile , przypomnieć sobie stare czasy. Możesz też w wolnych chwilach zamiast umartwiać się ,że jesteś sama zając się sobą :) zadbać o wygląd , rozwijać zainteresowania:)

Gość Rozmowywptoku
Myślenie głupiej kobiety - założę topic na kafe, tutejsze szczurki wyjdą z wody i pomogą.

Gość nina twojaaaaa.
to juz jest twoj tok myslenia na temat kobiety zakladajacej nowy temat . A mysl sobie co chcesz:D

Rozmowywptoku- myślenie takiego jak ty - wejde na kafe bo mam tak nudne życie ,że nie mam co zrobić z wolnym czasem a ,że nie mam mózgu to nie doradzę ludziom tylko napisze jakiś nieudolny post ;)

Gość nina twojaaaaa.
czarna porzeczka :) dziekuje za mile słowka otuchy , wiem ze nie powinnam oddalac się od kolezanek ale tak jak napisalas na poczatku liczy sie tylko on i clay swiat sie nie liczy jednak trzeba sobie jakoś zoorganizowac ten czas kochana;)

Gość ffdfdgfgg
Rozmowywptoku - dokładnie! :) Jak trzeba być upośledzonym, żeby nie umieć sobie poradzić z takimi sprawami. Albo się jest z kimś, albo się odchodzi a nie narzeka i jęczy na kafeterii. Jakby to miało jej pomóc. Litości. Autorko: Odejdż od niego i tyle. Będziesz miała czas dla siebie i koleżanek. Proste.

Gość nina twojaaaaa.
dajcie spokoj z odchodzeniem . ja nie napisalam ze go nie kocham tylko , że taka sytacja mnie meczy nudzi itp. nie odejde od niego bo go kocham i planujemy wspolna przyszlosc. :) dla zaciekawionych więc dyskusja na temat odejdz od niego i proste nie jest tu potzrebna

ffdfdgfgg- dla was wszystko jest czarne albo białe :o nie widzicie tego co jest po środku.. Rzecz w tym ,że dziewczyna chce być z chłopakiem ale zdaje sobie sprawę ,że zbytnio mu się poświęciła i nagle straciła innych ludzi którzy kiedyś byli dla niej ważni. Ale to wcale nie znaczy ,że nie chce być czy nie kocha swojego chłopaka .. rozumiesz?

Gość nina twojaaaaa.
czarna porzeczka- i jak sobie z tym poradziłas? co robiłas ? jak zabijałas ten czas bez niego?

Po prostu nie można rezygnować ze wszystkiego w koło dla chłopaka :) mimo ,że to dla nas najważniejsza osoba. Nie można ignorować i rezygnować wiecznie ze spotkań z nimi (ponieważ ma się chłopaka) i ja się staram tak robić :) w wolnych chwilach spotykam się z koleżankami , spędzam czas relaksując się i mam czas zadbać o swój wygląd albo czytam książki ;)

Gość różżżyczkkaa222
jakbym czytała o sobie.., z tym że odnowienie kontaktów należy do raczej niemożliwych. Każdy ma swoje życie , swoje sprawy a ja nie umiem tak poprostu po ponad roku zadzwonić i spytać" co tam u ciebie ?" Gadka się nie klei atmsfera drętwa. Został rowerek stacjonarny, brzuszki, muzyczka potem kąpiel i nyny :):):)

Gość nina twojaaaaa.
od jutra musze się czyms zajac bo pelentam sie tak codziennie nie majac żadnego celu wstawajac rano z myśla -znów to samo:) mam nadzieje ze bedzie dobrzeee bo zgłupieje dluzej w takiej sytuacji. a zdrugiej strony on tam pracuje a ja nie moge narzekac jemu wciaz a bo mi się nudzi..;) życie nie jest lekkie coraz bardziej się o tym przekonuje . Chciałabym się cieszyc z kazdego dnia mieć tą radosc co dawniej taka jestem gdzies ostatnio przygaszona:(

Gość nina twojaaaaa.
zgadzam sie z rózyczka nie jest latwo odnowic kontakty kiedy nie mialo sie ich tak dlugo z dana osoba, mialam jedna pzyjaciolke od serca ale niestety wyjechala zagranice i utrzymujemy tylko konkakt internetowy albo telefoniczny a to nie to samo... a reszta to tylko takie hmm znajome..

Gość nina twojaaaaa.
ja mam 20 :) a wy?

19 :) w takim razie ja proponuje w wolnym czasie wybrać się na basen czy siłownie może na zajęcia taneczne czy aerobik a tam zawsze można się z kimś skumplować:)

Gość nina twojaaaaa.
zeby takowe byly umnie:P mieszkam w malej miejscowosci a najblizszze wieksze "miasteczko" oddalone o 40 km .. noi byc tu mądrym:)

Gość różżżyczkkaa222
ja mam 22 lata. Też łapię się na tym że coraz częściej staję się zrzędliwą babą i boje się że spieprze nasz związek przez to marudzenie. nie jestem na tyle otwartą osobą i nowe znajomości sa dla mnie wileką trudnością, jak i podtrzymywanie starych (jak się okazuje) :) Musimy chyba ugryźć się w język poradzić osbie same i nie obarczać naszych facetów durnymi problemami . Bo zwariują i uciekną gdzie pieprz rosnie :)