Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaka

ojciec nieuznal dziecka bo...??

Polecane posty

Gość olkaka

witam!! mam problem z ojcem mojego dziecka, coreczka ma juz prawie 2 lata a on do tej pory jej nie uzanal.. najpierw gadal jakies glupoty ze to nie jego,ale gdy juz mnie to przerastalo i go olalam cos do niego trafilo no i nawet sie ucieszylam,ale to nie trwalo dlugo! jakis tydzien temu powiedzial przy swiadkach ze zapisze mala na siebie, ateraz mi pieprzy jakies glupoty ze jak mu udowodnie ze go kocham to ja na siebie zapisze... ja po prostu nie chce zeby w przyszlosci sie z niej smiali,a na badania DNA mnie nie stac, bo ojciec corki nic nie lozy na utrzymanie, utrzymuje nas z zasilku ktory wynosi 200 zl to bardzo malo, gdyby nie moja mama to nie mialabym co dziecku jesc dac... PORADZCIE MI COS,BO JA JUZ NIE WIEM CO MAM ROBIC, A CZASU NIE COFNE! :( z gory dziekuje!!!

Gość bonita100
nie patrzna niego ,tylko sprawa w sądzie o alimenty ,niech placi na dziecko przecież ono jest najważniejsze

Gość Emmett Fitz-Hume
Rozwiązanie Bonity tylko wtedy okaże się słuszne, jeśli rzeczywiście ten Pan jest biologicznym ojcem dziewczynki :D

Gość ta co czasem coś wie
Napisz wniosek do Sądu Rejonowego Wydział Rodzinny i Nieletnich o ustalenie ojcostwa i przyznanie alimentów na dziecko. Wzory wniosków znajdziesz w google.

Gość rrweetwgtge
ale za badanie denetyczne zaplaci ojciej ( o ile faktycznie nim sie okaże) i bedziesz miec dowód w sądzie.

Gość olkaka
dzieki bardzo:) tez o tym myslalam,ale jestem pewna ze on nawet nie stawi sie na rozprawie i to sie bedzie tak ciagnelo a to tylko dlatego ze trafilam na dupka ehh:/ jestem pewna ze on jest ojcem, bo jak to sie mowi wiatropylna nie jestem, ale wczoraj czytalam, ze za testy dna placi ten kto je zleca, a mnie na nie na prawde nie stac...

Gość ZACK EFRON
jeżeli sie nie stawi to zostanie doprowadzony na salę rozpraw.a jeżeli bedzie sie ukrywał.to automatycznie zostanie uznnany ojcem :) http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość do sądu.........
Do sądu jak najszybciej. Jesli to jego dziecko, to jestes na wygranej pozycji, bo sąd uzna to, co powiesz. Jesli on z tym się nie zgodzi, to musi wystapic o zaprzeczenie ojcostwa i zrobic badania DNA na swój koszt

Gość kijhhg
-Zrobiłabym badania; -wniosła pozew o alimenty; -I POGNAŁA KUTASA W DIABŁY, skoro takich dowodów oczekuje.

Gość gggghhhh
Dwa lata ma dziecko i jej nie uznał? Bydlak! Mój facet uznał dziecko od razu przy rejestracji po narodzinach.

Gość placacy
Tekst powyżej jest świetny - nadaje się na cytaty :)

Gość olkaka
no ja juz go pogonilam:) i powiem ze mi lepeij ahh... a co do uznania to dopiero mi pokazal jaki on jest jak sie mala urodzila, bo jakbym wiedziala wczesniej to kopnelabym go w dupe na samym poczatku... a z nim po prostu sie juz nie da dogadac... chce wojny bedzie ja mial tylko dziecka szkoda!:(