Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radykalna dieta

przyszedł i czas na mnie

Polecane posty

Gość radykalna dieta

Duzo wody,białka i ruchu , to jest mój plan-na początek 3 tygodnie, zobaczę czy przyniesie to jakieś efekty. Wszelkie rady mile widziane, pewnie bez krytyki się nie obejdzie, ale potrzebuję terapii wstrząsowej

witaj w klubie ;) tylko ze ja troszke inna diete bede stosowala.. polecam tabletki http://www.valdi.pl/p/pl/1555/naturkaps+l-karnityna-+30tab-.html znajoma mi polecila, ze nawet przy nie najwiekszym wysilku fizycznym leca kg. a z intensywnym jeszcze lepiej ;) a co najwazniejsze nie drogie ! ;) sama musze kupic :)

Gość radykalna dieta
nie bede brac zadnych tabletek, najwyzej witaminy. /odkryłam,ze ta moja dieta nazywa się dietą protal :)

Dukan-protal tak heh. bylam kiedys na tej diecie ale zrezygnowalam bo nie byllo spadku wagi :O.. wiesz ja Cie do niczego nie zmuszam, tylko zaproponowalam suplement :). ile ważysz i jaki masz wzrost ?

Gość radykalna dieta
wazę 73, a wzrostu mam 165 cm. Chciałabym wazyc 58, ale wiem ,że długa droga przede mną...

a ja mam 166cm waze 59kg. 4kg wrocilo mi po poprzedniej diecie mimo ze sie pilnowalam, ale to chyba tylko woda ehh (mam nadzieje!) od dzisiaj jestem na diecie kefirowej ;)

Gość radykalna dieta
Ty już masz dobrą wagę, więc nie musisz sie zbytnio przejmować. O kefirach tez myslałam,ale samych kefirów bym nie zdzierżyła, a te białkowe produkty wydaja mi sie,ze beda ok i jakoś wytrwam. Poczytałam o tej diecie i planuje 10 dni fazy uderzeniowej, a potem naprzemiennie az do uzyskania efektów, czyli pewnie baaardzo długo :)

chcialabym do mojej dawnej wagi zejsc :P :O takie 52kg max :D bylabym happy ;) zapomnialam zapytac, ile masz lat ? :P ja 18 heh ja posilkuje sie jeszcze blonnikiem do ssania zeby mnie glod nie meczyl.. wlasnie koncze pic pierwszy posilek - kefir :).

Gość radykalna dieta
heh, ja stara dupa -27 ;)

uuu ;D co Cie tak naszło na dietę ? hihi... z reguły spotykam dziewczyny w moim wieku :), a kobietki w Twoim rzadko, jednak co raz częściej heh :P

Gość radykalna dieta
przyciasne ciuchy mnie zmotywowały.;)

mi już się udało zrzucić trochę, ale jak weszłam na wagę i zobaczyłam ze +4kg to mówię co jest kurwa ??!! :P a nie widać ze przytyłam. ehh.. katorga normalnie :O. ale damy radę ;) co nie ? :D

Gość a wiesz unnoticed
dokładnie ten sam wzrost i waga :) ile chcesz ważyć? bo ja chce znów się mieścić w rozmiar 36, czyli marzę o 54-55 kg Nie stosuję żadnych dukanów ani monodiet, bo by mnie to wykończyło psychicznie :) ruszam się codizennie conajmniej godzinę, aerobik, bieganie, rower (ale tak do solidnego zmęczenia, potu i podniesionego tętna) zupełnie odstawiłam słodycze i przekąski , nie myslę o nich, nie istnieją :) ostatnim moim posiłkiem jest obiad ok 17, później żołądek zamykam na kłódkę, przyjmuję tylko płyny - woda, herbaty ponad tydzień już tak walczę, spadło ponad kg, waga oscyluje między 58 a 57,5 kg, poza tym jem wszystko, tylko dużo mniej i unikam ewidentnych "wrogów" - tłustego, kalorycznego myslałamże będize cieżko, ale mam teraz dużo więcej energii, i już przyzwyczaiłam sie do lekkiego ssania w żołądku wieczorami

marze żeby spaść do 52kg max :D Mmm.. kiedys bylam na diecie 1000kcal i dupa nic nie spadlo :O:O a cwiczylam i pilnowalam sie ehh.. i stwierdzilam ze teraz czas na "szybkie akcje odchudzanie" :P:P

witam, drogą do osiągnięcia odpowiedniego wyglądu jest zarówno odpowiednia dieta jak wysiłek fizyczny mam kilka wskazówek dla Ciebie: -dziennie zjadaj 5 posiłków składających się z małych porcji -twoje posiłki powinny składać się głównie z białka oraz warzyw -najszybciej w tkankę tłuszczową zamieniają się węglowodany proste -tłuszcze są jak najbardziej portzebne w twojej diecie (chodzi tutaj o źródła tłuszczy takich jak oliwa z oliwek, orzechy włoskie, olej lniany) - dodawaj łyżeczke oliwy do posiłku obiadowego -białka dzielą sie na szyko wchłanialne oraz wolno wchłanialne (szybkowchlanialne jemy z rana, wolno na wieczor) -przykladowe posiłki dla ciebie to: ryba z warzywami, kurczak z warzywami i oliwa, na noc twarozek z warzywami, na sniadanie jajka z warzywami -dla lepszego efektu stosuje sie wysiłek fizyczny z rana przed sniadaniem ktory pozwoli ci rozkrecic metabolizm w ciagu dnia, polecam do tego bieg ok. 30minutowy bądź jazda na rowerze tez około 40minut, po takim wysiłku nalezy zjesc pózniej jakis posiłek białkowy z warzywami - spozywaj spora ilosc wody mineralnej niegazowanej oraz zielona herbate pozdrawiam.

ja moge ci zaproponowac czerwona herbate. nie stosuje zadnej diety, jedynie staram sie jesc duzo warzyw i mniej 'tucznikow', tez zbytnio nie cwicze a od poczatku lipca juz cztery kilo mniej. odkad ja popijam zmniejszyla mi sie ochota na jedzenie. a mam inny problem- odkad spadla mi waga moja skora juz nie jest taka jedrna, dlatego uzywaj podczas diety jakichs balsamow ujedrniajacych. ja aktualnie poszukuje jakiegos dobrego, moze jakies sugestie?:)

na mnie niestety nie działają żadne diety MŻ+ćwiczenia dlatego zostanę przy swojej ;) musiałabym kiedyś spróbować czerwona herbatę, od długiego czasu pije tylko zielona i czasami owocowa :P..

Gość radykalna dieta
Dziękuję bardzo za rady! Co do tego, co napisał zoolander-bardzo mądrze, ja również zdaję sobie sprawę , że zbilansowana dieta powinna byc podstawa odzywiania i chce ,aby stała sie ona moim anwykiem. Jednak najpierw potrzebuję bodźca i stad decyzja o spróbowaniu protal. Herbata-tez dobra sprawa, tylko ten smak :O A słyszałyscie coś o zielonej kawie? oczywiscie w cuda nie wierze, pytam z ciekawości ;)

Gość radykalna dieta
w sprawie balsamów-miałam i droższe i tansze i wydaje mi sie,ze tu nie ma znaczenia cena-tylko systematycznosc, tzn codziennie, najlepiej rano i wieczorem plus masaze, aktualnie uzywam perfecta z dax cosmetics, bo niestety borykam sie tez z cellulitem :( Kurcze kiedys jak biegałam to cellulit niknął w oczach, chyba do tego wrócę...

Gość a wiesz unnoticed
czyli jestem na dobrej drodze, bo mam teraz codziennie szybki marszobieg poranny do pociągu - 20 minut, ale już po śniadaniu - musli z mlekiem. Naprawde ładnie działa na nogi, i brzuch jakby mneijszy :)

ja tez chyba zacznę biegać, taki poranny jogging codziennie. niestety nigdzie nie mogę kupić butów do biegania :(:(:(. chyba zainwestuje cos najtańszego - trampki ;) są wygodne i długo służą :P. co o tym myślicie ?? a co do balsamów mam jeden niestety nie stosowałam go codziennie, tylko jak mi się przypomniało ;/. zrobię sobie tabelkę w Excelu i zacznę zapisywać co i jak robię :). ile kefirów, co dodatkowo, czy jakiś sport itp. taki harmonogram.. zebym wiedziała jak mi z czasem idzie :).

trampki do biegania? absolutnie nie!:P chociaz tezje uwielbiam one nie nadaja sie to biegania, lepiej zainwestować w adidasy z miekka podeszwa, pamietam ze mialam takie firmy athletic i sluzyly mi kilka lat za niewielka cene. a co do herbat- nie bede pisac, wejdzcie na ta strone www.herbaciarnia.pl tam opisany jest kazdy rodzaj herbaty. ja pije czerwona, zielona ibiala pu-erh, uwielbiam je, a czerwona pije najczesciej. ale nie kupuje saszetek tylko listki. i nie slodze ich, a smak uwielbiam:)

zastanawiam się właśnie jakie kupić :P.. a tak wogóle to idę za tydzień na pielgrzymkę więc mogłabym je też wziąść ;). wygodne itp. musze jutro jakieś kupić :).

tak :P. koleżanka mnie namówiła, zresztą mam intencje ;). ostatnio byłam 4lata temu.. :D

tak sie składa ze mieszkam niedaleko czestochowy:P a moja szkola jest tuz obok parku jasnogorskiego. jak jeszcze mieszkalam w czewie to te pielgrzymnki mnie denerwowaly, nie dalo sie spokojnie przejsc przez aleje :P

heh ;D co za zbieżność losu hihi... może sie gdzieś tam przez przypadek spotkamy 13sierpnia :P.

niestety ale od 8 sierpnia jestem w krakowie. ale proponuje ci odwiedzic jakakolwiek kawiarnie w 3 alei, przepyszne lody i desery!:P